Unde sunt rezultatele?

Întrebare: Ieri, am petrecut întreaga zi gândindu-mă la Kli-ul mondial ca fiind direcționat către scop. A ajutat asta întărirea garanției reciproce dintre noi?

Răspuns: Nu suntem capabili să vedem rezultatul acțiunilor noastre curente, accidentale. Tot ceea ce facem devine consumat de sistemul comun. O persoană trebuie să muncească mulți ani și apoi, pe neaștepate, obține rezultatul. De ce? Ea a corectat lucruri care îi sunt foarte îndepartate, dar ele aparțin aceluiași suflet, sufletul ei. Și nu va fi în stare să simtă sufletul nici măcar în cea mai mică măsură, până când acesta va deveni întreg chiar și în cel mai de jos și mai mic strat.

Și de aceea durează să conecteze toate părțile sufletului său, în percepția sa. Mai mult, o întreagă lună petrecută cu gânduri similare poate sfârși în același fel. Dar poate rezultatul corect este chiar senzația absenței, ceea ce evocă un impuls nou, puternic în tine.

Pur și simplu trebuie să continuăm să muncim. Sistemul commun este măreț și este ascuns de noi. Ne investim eforturile în el, fără a cunoaște viteza cu care se apropie rezultatul și care va fi mai exact acest rezultat. Iar revelația apare pe neaștepate!

Din prima parte a Lecției zilnice de Cabala 3/2/2011, Scrierile lui Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: