Unind dorinţele

Întrebare: Să presupunem că mie şi prietenului meu ne este foame şi pregătim prânzul împreună. Asta înseamnă că ne-am unit dorinţele? Ce înseamnă să ne unim dorinţele?

Răspuns: Puteţi să uniţi tot ceea ce vreţi, dar dorinţele voastre nu vor fi conectate. Se unesc doar dacă tânjesc după un singur scop, un scop care este mai presus de ego, conform cu principiul „Când în El sufletul meu se va bucura”.

Pentru a se ridica la lumea superioară, doi oameni trebuie să se unească şi să creeze o dorinţă comună, la fel ca cea a Creatorului.

Dorinţa este construită peste integrarea reciprocă dintre ei, când sunt gata să se ajute unul pe altul, ca să aibă o influenţă pozitivă asupra Creatorului. Astfel, omul începe să influenţeze Creatorul în aceeaşi măsură în care Creatorul influenţează omul.

Întrebare: Care sunt instrumentele pe care le oferă înţelepciunea Cabala omului care vrea să înceapă să stăpânească această realitate?

Răspuns: Acest instrument este caracteristica dăruirii pe care o obţinem când ne conectăm împreună.

Asta înseamnă că o a treia caracteristică este construită între doi egoişti (ego 1 şi ego 2). În măsura în care ei îşi dăruie unul altuia, reciproc, încep să direcţioneze această dăruire spre Creator.

Din lecţia de Cabala în limba rusă din 27.11.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed