Unitate de dragul societăţii

Întrebare: Există membrii ai unor diferită grupări din lume care se unesc pentru a-i ajuta pe alţii. Aceste organizaţii doresc să ajute copiii sau să contribuie pentru a uşura suferinţa oamenilor. Prin ce este diferită unitatea noastră de asta?
Răspuns: Există într-adevăr multe organizaţii în lume care se unesc de dragul altora, dar eu nu văd nicio realizare pozitivă din acţiunile lor. Nu contează cât de multă hrană sau apă furnizează sau orice altceva fac pentru ca oamenii să aibă ce să poarte, există totuşi atâţia oameni flămânzi în lume şi atâta suferinţă, care doar creşte zi de zi. Vedem că asemenea acţiuni nu sunt o metodă de corectare a lumii.

Înţelepciunea Cabala oferă o metodă de organizare a situaţiei în lume prin sistemul de conducere. În loc să facem câteva acţiuni minore în beneficiul oamenilor, trebuie să facem schimbări radicale prin conducerea superioară, astfel să aducem umanităţii abundenţă, putere, hrană şi sănătate – totul. Este posibil. Trebuie doar să învăţăm cum se face şi să o implementăm împreună.

Oamenii care dau totul astăzi, care par că îi iubesc pe alţii şi sunt gata să ajungă la capătul lumii pentru a ajuta umanitatea, trebuie să înceapă să se angajeze în stabilirea unei conexiuni reciproce corecte cu alţii. Apoi, forţa buna va apărea în lumea şi ne va ajuta pe toţi.

Din emisiunea de Cabala în limba rusă din 27.12.2.105

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: