Unitatea este mijlocul de a atinge Creatorul

934Întrebare: Este posibil să presupunem că pornind de la legea „particularul și generalul sunt egali”, este suficient să ne unim în grupuri de zece pentru a descoperi forța superioară?

Răspuns: Da, un grup de zece este suficient. Chiar și doi oameni sunt de ajuns. Când doi oameni își doresc reciproc să se ridice deasupra egoismului lor, se unesc unul cu celălalt pentru a fi în adeziune cu Creatorul și fac totul clar și corect, deși este foarte dificil, își pot atinge scopul.

Dacă oamenii se unesc într-un grup de zece, atunci le este mult mai ușor să se unească cu o sută de oameni, cu o mie și așa mai departe. În același timp, devine mult mai puternică și senzația de revelație a Creatorului.

Întrebare: Omul este format din miliarde de molecule și atomi diferiți, dar privindu-l, văd un întreg corp. Este la fel și cu Creatorul? Vede el grupul de zece drept cea mai mică celulă? Sau ne vede El separat?

Răspuns: Creatorul vede pe toată lumea. Dar pentru ca noi să interacționăm cu El, trebuie să fim ca El. Obținem asemănarea dacă cel puțin doi oameni se unesc unul cu celălalt, adică atunci când fiecare își anulează egoismul și se conectează cu celălalt. Cu toate acestea, este mai ușor și mai corect să o faci în grupul de zece.

KabTV „Stări spirituale” 10.05.2022

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: