Unitatea inimilor

Intrebare: Cum putem sa combinam cu grija la Conventie, abordarea interioara pentru noii veniti din lumea intreaga ?

Raspuns: Mai intai de toate, nu ma concentrez la toata lumea, ci la participantii la Conventie. Fiecare persoana care este acolo si a carei inima este acolo participa la ea impreuna cu noi.

Conventia este ansamblul tuturor inimilor care sunt gata sa se uneasca pentru a atinge echivalenta formelor cu Creatorul. Cream si conectam dorintele pentru a deveni similari Creatorului, sa Il revelam.

Toate dorintele nostre vor sa se uneasca in unul pentru a atinge daruirea reciproca. In acea daruire, vom dezvalui Lumina Superioara, Creatorul, conform legilor echivalentei formelor.

Ma gandesc doar la oamenii care iau parte la asta. Chiar daca cineva participa doar incetisor, ca un copil, el nu este mai putin parte din el. Intre timp, intreg restul lumii ramane in afara campului meu de viziune.

Desigur, diseminam informatia prin mass media, dar eu ii simt doar pe aceia care vor sa ia parte la misiune. Conventia este un act de diseminare interioara printre noi. Este interconectarea nostra, conventia noastra, garantia noastra reciproca, receptia Torei. Nu ramanem in ea pentru ca sa spunem ceva lumii. Actiunea noastra este directionata in interior si o impartim cu multa grija in exterior.

La Conventie intalnim misiunea noastra la fel ca si cand am sta langa Muntele Sinai. Misiunea este unitatea. Un „trib de sclavi„ a venit din Egipt si au plecat in intuneric fara sa stie si sa inteleaga ceva. Nici macar nu stiu incotro sa fuga. In locul onoarei, exista o scapare, in locul increderii exista teama si neputinta. Totusi senzatia este corecta si buna.

Dupa aceea ei vin la Muntele Sinai, revelatia urii si iau decizia sa atace, sa faca un pas in afara pentru ca nu au unde merge. Nimeni nu are iesire; trebuie sa decida aici si acum si sa doresca sa se intample. Fiecare persoana trebuie sa doresca asta cu tot sufletul.Cum va deveni reala ? Asta nu-i problema mea. Creatorul va completa ce am inceput eu, dar trebuie sa i-o cer.

Chiar daca nu sunt de acord cu ea din adancul inimii, chiar daca sunt speriat, tot tip ca un copil ca nu pot trai fara sentimentul de garantie reciproca.

Din lectia din  10/22/10, Scrierile lui Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: