Universul este un program de calculator

Opinie (Jim Elvidge) „Prezenta ipoteza despre structura universului spune că întreaga noastră lume nu este cu nimic mai mult decat o matrice, o realitate virtuala, creata de o formă necunoscută de inteligență. Universul este un program de calculator, care funcționează pe baza unui cod digital.

„Materia este o realitate obiectivă, care ne este data prin intermediul simturilor noastre. Este clar că prin contactul cu o varietate de obiecte, le definim în funcție de simțurile noastre la acel moment.

„Cu toate acestea, de fapt, cele mai multe obiecte nu sunt nimic mai mult decat spațiu gol. Deci o imagine este doar o realitate condiționată, o matrice care există doar în conștiința noastră.

„În spatele a tot ceea ce se găsește în mediul nostru este ascuns un cod special care seamănă cu codul binar al unui program pentru calculator. Poate că va deveni clar faptul că creierul nostru este pur și simplu o interfață prin care avem acces la „Internetul universal.”

„Fiecare obiect și eveniment se bazează pe o sursă intangibila. Ceea ce numim „realitate” este formata din întrebări care invită raspunsuri de „Da” sau „Nu”, și din răspunsurile înșeși. Toate corpurile fizice sunt de fapt informații teoretice și universul necesită participarea noastră.

„Datorita codului binar putem face o alegere între două versiuni ale unei realități digitale, a matricei – gestionate prin intermediul conștiinței. Universul este revelat ca un parteneriat a ceva mai mare decat noi.

„Universul are o natura virtuală; particulele sale de materie există într-o formă neclară și instabilă, iar forma lor este determinată într-o situație deosebita, doar în ochii privitorului.

„Lucrurile care ne înconjoară sunt realitatea digitala, matricea. Cu toate acestea, de exemplu, un pix devine un pix atunci când te uiți la el, și împreună cu aceasta, suntem gata sa identificam obiectul ca un pix numai în conformitate cu semnele exterioare.

„Funcția creierului nostru este de a procesa informațiile care sunt ulterior depozitate în el. Deci, putem accesa, de asemenea datele stocate în afara creierului nostru.

„Dacă conștiința noastră este o simulare, atunci moartea este doar o pauză în simulare, iar conștiința trece la un alt simulator. Acesta este fenomenul de reîncarnare a sufletelor. ”

Comentariul meu: In acest fel, dovezile științifice și speculațiile aduc treptat omenirea mai aproape de înțelepciunea Cabalei.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: