Urcă prin credință deasupra rațiunii

233Întrebare: Care este legătura dintre dăruire și credință mai presus de rațiune și ce este cel mai important?

Răspuns: Credința deasupra rațiunii este Kli-ul (vasul) pe care îl creăm, iar dăruirea este forța, munca Kli-ului îndreptată unul către celălalt și către Creator. Vom începe treptat să simțim toate acestea.

Întrebare: Dacă îi văd pe toți prietenii din grpulu zece drept Creator, înseamnă că eu construiesc Kli-ul credinței deasupra rațiunii?

Răspuns: Da. Singura întrebare este dacă este într-adevăr așa sau te înșeli. Dar încă trebuie să învățăm să ne verificăm pe noi înșine, să măsurăm și să cântărim credința deasupra rațiunii. Și așa vom merge înainte. Fiecare etapă va fi diferită atât ca conținut, cât și ca putere.

Întrebare: Se numește credință deasupra rațiunii când simt deja iubire față de grupul de zece și că nu este un joc?

Răspuns: În acest caz, se consideră că trebuie să urci la treapta următoare.

În ceea ce privește următorul pas, ești încă într-o stare egoistă. Va trebui din nou să aplici aceleași metode ca și restul, adică să te ridici prin credință deasupra rațiunii pentru că oricine este mai sus, egoismul lui este mai mare. Nu putem scăpa de această muncă; este la fel pentru toată lumea.

Din Convenția internațională „Să ne ridicăm deasupra noastră” 1/8/22, „Mergând în credință mai presus de rațiune” Lecția 5

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: