Urcând la nivelul următor

261Întrebare: De unde să încep să avansez dacă dorința mea nu vrea?

Răspuns: Bineînțeles că nu vrei! Este ca și cum ai cere Creatorului să te ducă înapoi la punctul de plecare al creației în care ai fost un zero total. Anulează-mă că să nu mai exist. Este cel mai respingător apel pe care îl poți face Creatorului dacă spui că nu ești de acord cu tot ceea ce a făcut Creatorul.

Apare în noi în mod natural atunci când ne disprețuim viața, atributele, această lume și tot ceea ce ni se întâmplă. Aceasta este o stare teribilă.

Trebuie să ne înălțăm puțin peste toate acestea și să vedem că totul este făcut intenționat pentru a ne împinge afară din această lume, astfel încât să încercăm cumva să urcăm deasupra ei și să cerem Creatorului să ne ridice și să vedem toate puterile, atributele și evenimentele negative pe care le întâlnim, ca oportunități pe care ni le oferim pentru a ne echilibra și fără de care nu vom putea avansa.

Aceste stări sunt cruciale, astfel încât să putem să ne ridicăm deasupra lor la nivelul următor și apoi la nivelul următor etc. Așa avansăm, constant.

Deci, nu priviți lumea noastră ca pe o stare dată. Creatorul o distorsionează intenționat, astfel încât să urcăm la nivelul următor cât mai curând posibil.

Din emisiunea de pe KabTV „Fundamentele Cabalei” , 16.12.2018

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed