Urcarea Catre Varful Piramidei

Intrebare: Cum ar trebui sa imi simt grupul in urma work-shop-ului?

Raspuns: Grupul este „unul” pentru ca a fost creat un singur suflet. Si cu cat revelez mai mult structura sufletului unic, cu atat revelz mai mult grupul.

Un grup nu este un concept material, si nici cateva corpuri fizice care stau in cerc. Grupul este ceea ce noi am construit deasupra egoismului nostru prin conexiunea dintre noi, peste egoismul nostru si crescand importanta conexiunii, Creatorul, Lumina. Cu cat ne indepartam de aceste doua puncte opuse, ridicand importanta daruirii, iubirii, si conexiunii, acolo sus, noi incepem sa ne simtim ca unul.

Fiecare dintre noi se simte nu pe sine ci sinele colectiv, in afara corpului sau, a gandurilor si dorintelor sale. Noi ne simtim ca o singura dorinta si un singur gand asemeni unui „om cu o singura inima”. Acesta este grupul.

Daca fiecare actioneaza asa in timpul workshop-ului, noi ne construim un loc comun in grup, care incepe sa adune toate celelalte „unitati”, format din fiecare cerc sau din apropierea sa. Si apoi voi incepe sa simt prin acest senzor toate sufletele dreptilor care exista in lumea spirituala.Acesta devine vasul meu cu care lucrez in lumea spirituala.

Din partea a 1 a Lectiei Zilnice de Cabala 17/05/2012, “Discutii despre Congresele Trecute”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: