Urmarind Ultimele Bariere Psihologice

Intrebare: Cum putem cere ajutor pentru a depasi ascunderea daca in acest timp, ca si cum am fi morti, nu simtim nici o dorinta?

Raspuns: Ascunderea ne este data pentru a striga dupa ajutor. In ascundere, „cel drept va urma calea Creatorului, iar pacatosii se vor napusti asupra lor.” In afara de a parcurge ascunderea, persoana poate experimenta probleme de natura mult mai rea.

Ascunderea indica lipsa de putere si dispozitia neplacuta; este o stare in care persoana nu stie cui sa se adreseze pentru ajutor si nu poseda gandurile corecte sau dorintele. Este ca si cum persoana rataceste in total intuneric si deodata se loveste de un zid. 

Noi trebuie sa intelegem ca acesta este locul actual pentru munca pe care trebuie sa o facem. Daca persoana isi aminteste ca se afla in ascundere, inseamna ca se poate eventua, ridica deasupra acesteia. Acesta este modul in care un punct de sfaramare interioara se reveleaza pe sine. Este vorba despre bariera psihologica pe care trebuie sa o depasim, altfel ne simtim ca si cum nu avem energie sa gestionam procesul.

De fapt, puteti face asta. Daca va stapaniti si depasiti bariera psihologica din interior, si reusiti sa deschideti o carte, vetei vedea ca, Creatorul a pregatit aceasta stare special pentru voi, deoarece din acest punct veti ajunge la o noua intelegere si veti face urmatorul pas pentru a inainta. Intreaga avansare consta din asemenea puncte.

Din partea a 1 Lectiei Zilnice de Cabala 05/06/2012, Shamati #25

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed