Utilizand Puterea Mintii Pentru A Corecta Lumea

Intrebare: Spui ca noi toti suntem conectaţi intr-un singur sistem de dorinte, ganduri, si intentii, si ca daca le schimbam sub influienta mediului, noi nu ne transformam doar pe noi ci si intreaga lume. Cum pot schimba gandurile noastre natura si lumea?

Raspuns: Karl Marx a scris despre nevoia de a privi puterea mintii  ca mijloc de a influenta lumea. Tehnologia este o resursa naturala  care poate fi  transformata intr-o unealta pentru ca oamenii sa domine natura, sau o unealta pentru a implini voita omului in natura. Produsele tehnologice de ultima generatie sunt unelte facute de mintea umana, realizarea puterii cunoasterii.

Realizarea puterii cunoasterii inseamna ca puterea mintii este o forma de energie care poate influenta procesele exterioare sau interioare si interne sau  mentale. Puterea mintii si cunoasterea pot schimba materia si astfel poate deveni forta care schimba natura interioara si exterioara a omului.

Astazi, umanitatea ca sistem global integrat poate folosi puterea mintii si  a cunoasterii pentru a schimba mediul natural pentru a  domina atat natura cat si pe sine. Insa, noi vom reusi sa ne folosim puterea mintii daca o folosim pentru a corecta conexiunile globale integrale dintre noi si sa le schimbam  din egoiste sau primitoare catre acelea ale daruirii sau  garantiei reciproce.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: