Va exista vreodată pace în lume?

Întrebare: În prezent, mulți oameni cred că al treilea război mondial este deja în desfășurare. Toată lumea, de la futurologi la Papa, vorbește despre acest lucru în mod deschis. Mulți sunt de acord că acest război are loc în fragmente. Nu a apărut încă în imaginea generală, dar se întâmplă deja pe mai multe planuri.

Există chiar și o viziune mai exotică că al treilea război mondial este un război împotriva coronavirus-ului, deoarece consecințele pe care virusul le-a adus umanității sunt comparabile cu consecințele primului și celui de-al doilea război mondial.

Crezi că al treilea război mondial ne așteaptă cu adevărat?

Răspuns: Din păcate, cred că ar putea fi. Nu când se va întâmpla sau nu – nu vreau să vorbesc despre asta. Dar faptul că poate fi – da.

Umanitatea este într-o concurență constantă, concurența care încă nu este un război mondial. Un război mondial este atunci când vrem să ne învingem reciproc, distrugând oamenii. Cel puțin, nu o vedem acum.

În plus, este, de asemenea, imposibil să vorbim despre virus ca despre o armă. Nu vedem nicio direcție în asta. Nu este nevoie să-l atribuiți chinezilor sau altcuiva. Firește, există tot felul de idei, planuri, dar acesta nu este un război.

Al treilea război mondial înseamnă un război nuclear, când uriașele forțe nucleare ale superputerilor ar fi puse în acțiune. Nu vreau să cred că acest lucru se va întâmpla, dar este posibil.

Întrebare: Va exista vreodată pace în lume?

Răspuns: Într-o zi vor exista. Într-o zi, făcându-i pe oameni să-și dea seama că nu există altă cale și ridicându-i pe toți deasupra egoismului sau prin suferințe mari, când un număr mic de oameni vor rămâne pe Pământ și își vor da seama că nu au altă opțiune decât să-și înceapă dezvoltarea din nou într-un plan complet diferit, în asistență reciprocă completă, dăruire reciprocă și interconectare.

Din emisiunea de pe KabTV „Cabala Express”, din 16.02.21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: