Vacile ne purifică

961.2Comentariu: În timpul pandemiei, una dintre cele mai mari probleme a fost incapacitatea de a se îmbrățișa — între rude, părinți și copii și așa mai departe. Așa că în Țările de Jos, au apelat la vechea idee de a îmbrățișa vacile. Ferme întregi au fost pregătite pentru îmbrățișarea vacilor. Vacile erau liniştite, iar oamenii le îmbrăţişau o jumătate de oră. Temperatura corpului vacii este puțin mai ridicată, iar bătăile inimii lor sunt ușor mai scăzute, ceea ce îi face pe oameni să se relaxeze. O persoană ar putea sta o oră îmbrățișând o vacă. După aceea, ni se spune, vacile trebuiau să se odihnească două-trei ore.

Răspuns: Asta este sigur.

Întrebare: De ce trebuie o vaca să se odihnească după îmbrățișările oamenilor?

Răspuns: Atât de multă energie negativă se acumulează în ea! Transferăm energie la vacă. Trec peste toate temerile, grijile, frământările interioare și anxietatea — trec peste toate.

Mai mult, acestea pot fi unele dintre cele mai înalte analize ale mele despre ceva aproape cosmic, iar vaca simte. Nu are interes pentru subiect; preia sentimentele în sine, vibrațiile.

Întrebare: Ne purificăm pe seama vacii și lăsăm totul acolo?

Răspuns: Da.

Întrebare: Se întâmplă același lucru cu copacii, când îmbrățișați copacii?

Răspuns: Nu știu, nu am încercat. Dar cu animalele, este sigur.

Comentariu: Dar se spune că funcționează și cu copacii. Îmbrățișezi un copac și acesta absoarbe totul din tine.

Răspunsul meu: Și se ofilește încet?

Întrebare: Poate. Trebuie să aflăm ce se întâmplă cu acei copaci. Întrebarea este: ce se află în aceste îmbrățișări?

Răspuns: Există un transfer de energie. Energia negativă de la o ființă – vie, vegetală, animală sau umană (nu contează) – către alta.

Întrebare: Dar uneori îmbrățișezi o persoană și te simți bine să fii alături de ea. Oamenii se îmbrățișează tot timpul. De ce este acest lucru în centrul vieții noastre?

Răspuns: Comunicare. Comunicarea la nivel de energie.

Întrebare: Deci, o strângere de mână sau o îmbrățișare, toate acestea sunt necesare?

Răspuns: Dacă provin din inimă, dacă vrei asta, mai degrabă decât să fie un semn de politețe.

Întrebare: Deci nu degeaba se spune că îmbrățișează nu oameni, ci natura, adică animale sau plante. Poate este mai complex cu oamenii?

Răspuns: Desigur.

Întrebare: Există grupuri în care oamenii se îmbrățișează tot timpul. Și trebuie să-i dorești constant lucruri bune celeilalte persoane și așa mai departe. Este ceva în asta?

Răspuns: Da, desigur. L-am văzut la multe expoziții: oamenii stau și îi îmbrățișează pe toți.

Comentariu: Da. Își deschid brațele și te îmbrățișează.

Răspunsul meu: Și nu poți să ieși de acolo.

Întrebare:  Acest gând uman – de a transmite căldură altuia, de a transfera toate lucrurile bune altuia – este bun? Salutați o astfel de stare?

Răspuns: Da.

Întrebare: Deci, de fapt, acesta este transferul de energie. Poate fi pozitiv sau negativ, dar este totuși un transfer de energie. Ce scot din asta? Când dau energie negativă, înțeleg mai mult sau mai puțin că o scutur de pe mine. Dar ce spuneţi despre cea pozitivă?

Răspuns: Dacă ne îmbrățișăm pentru a ne face să ne simțim bine unul pe celălalt, atunci nu contează cine are energie pozitivă și cine are negativă, amândoi câștigăm. Este ca un motor electric. Există plus și minus, dar ar trebui să alterneze și să se completeze reciproc. La fel este și aici.

Întrebare: Deci, chiar dacă plusurile și minusurile s-au terminat, tot e bine?

Răspuns: Da.

Întrebare: Deci aprobaţi astfel de îmbrățișări?

Răspuns: Da.

Întrebare: Ne putem îmbrățișa fără să ne îmbrățișăm?

Răspuns: Sigur. Ne putem transfera energie unul altuia fără contact, fără fir, mental.

Întrebare: Va simți cealaltă persoană că mă gândesc la ea în acest fel?

Răspuns: Bineînțeles că o va simți. Privește pe cineva din spate, uită-te atent la spatele lui; va simți că te uiți la el și se va întoarce.

KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 01.09.2022

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed