Vampirii de energie

Întrebare: Fiecare din noi are energie. Este ca un combustibil pentru noi. Cum poate o persoană să distingă între energia animală și spirituală?

Răspuns: Nu contează dacă este spirituală sau animală. Prin atitudinea sa, persoana divide această energie în forme spirituale și corporale.

Întrebare: Cum putem să folosim energia constructiv?

Răspuns: Trebuie să extindem conexiunile dintre toate părțile universului.

Comentariu: Este o expresie “te irosești pe persoana greșită”, adică iți irosești energia pe persoana greșită.

Răspunsul meu: Eu nu stiu de ce cineva ar consuma energie vreun pic pe altă persoană, fie că este cea corectă sau cea greșită. Eu consum energie pe iubitul meu sine. O consum pentru a obține cea mai perfectă stare din lume.

Și dacă starea perfectă este că eu eman din mine ca să pot să-i conectezi pe alții și să încerc să aduc oamenii la unitate, egalitate și la asemenea relații bune că ei vor descoperi un singur câmp, o singură forță care îi conectează, atunci eu fac asta.

Comentariu: Noi suntem înconjurați de oameni care posedă anumite calități care interferează cu această conexiune. Cercetătorii sfătuiesc îndepărtarea a asemenea oameni din viața cuiva.

Răspunsul meu: Pe ce baza îi voi sorta dacă eu însumi sunt un egoist?

Întrebare: Cum putem să ajutăm o persoană să vadă că tot ceea ce vede în afara sa este defapt în interiorul său? De exemplu, există oameni cărora le place să se plângă. Ei vin să ne spună despre problemele lor și trezesc compasiunea noastră. Și prin asta ei devoră energia noastră. Cum putem să lucrăm cu asemenea oameni?

Răspuns: De ce te plângi? Te simți rău? Uite o carte pentru tine; vei găsi răspunsul în ea. Și îi ofer o carte de început despre Cabala.

Dacă o persoană se simte rău este foarte bine! Asta înseamnă că poate obține adevărul, să-l sape din el și să-și repare viața ca să se simță bine. Dar pentru asta el însuși trebuie să muncească. Iată instrucțiunile, da-i înainte!

Comentariu: O altă categorie de oameni sunt datornicii. În zilele noastre este imposibil să trăiești fără să împrumuți de la cineva, fie bani ori lucruri. Dar trebuie să îți aduci aminte tot timpul că o datorie trebuie plătită.

Sunt oameni care uită de ea și nu înapoiază. Iar asta formează o stare negativă, energie negativă.

Răspunsul meu: O persoană în general crede că toată lumea îi datorează lui!

Întrebare: Cui poate să datoreze o persoană? Și în general, este bine sau rău să fii îndatorat?

Răspuns: Eu cred că eu datorez întregii lumi. Să fiu sincer, eu datorez lumii participarea mea absolut corectă în tot, peste tot în lume!

Dacă lumea nu este corectată, eu sunt de vină! Și trebuie să sap tot mai mult pentru a afla unde este participarea mea în lume ca să pot vedea lumea ca fiind corectată? Cum ar trebui să mă corectez pe mine însumi pentru a vedea lumea ca fiind completă?

Întrebare: Și cum ar trebui să te corectezi?

Răspuns: Pentru dăruire, pentru iubire. Și apoi eu îi voi vedea pe toți corectați. Cum vede o mamă copilul ei? El este perfect. Atât. Perfect. Nimic de adăugat.

Dacă eu dezvolt iubire pentru această lume, atunci eu am să o văd ca fiind perfectă.

Comentariu: Există înșelători. Este spus că omul trebuie tot timpul să își țină promisiunea. Și dacă un om te înșeală o dată, apoi din nou și din nou, în curând el pur și simplu te copleșește cu o minciună vicleană, fără scrupule.

Răspunsul meu: Dar el, pobabil, nu știe deloc despre asta. Eu nu promit nimic nimănui, dar din anumite motive ei oricum vin la mine cu plângeri.

Așa că este mai bine pentru noi să nu ne plângem nimănui. Ai vreo acuzație, vreo neînțelegere? Întoarce-le spre tine. Și începe să lucrezi serios la ele.

Întrebare: Este minciuna o calitate bună?

Răspuns: Depinde pe cine și despre ce minte cineva. Este bine să te minți pe tine însuti. Dacă vreo calitate există în natură, ea este necesară. Singura problemă este cum să o folosești corect.

Prin urmare, vino la noi, studiază și vei vedea că nu este nicio calitate rea în natură. Totul este bun doar dacă este folosit corect.

De pe KabTV “Știri cu Dr. Michael Laitman” 1/14/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: