Veniti la Epicentrul Unitatii

Intrebare: De ce e asa de important sa participam fizic la viitorul congres Cabala?

Raspuns: Creatorul conditioneaza persoana si daca cineva se afla in situatia in care ii este imposibil sa vina, atunci aceasta situatie a fost pregatita pentru ea de catre  Creator. In acest caz, persoana ar trebui sa incerce sa participe la congres cum poate.

O persoana poate nu are cum sa vina fizic la congres, sau poate nu are banii necesari, dar trebuie sa existe un motiv intemeiat. Cu alte cuvinte, depinde de oportunitatile care-i sunt date si daca le foloseste corect sau nu.

Fiecare persoana trebuie sa faca un calcul sincer cu sine, cat depinde de ea. Daca spiritualitatea este intr-adevar lucrul cel mai important din viata sa, atunci nu exista standarde duble. Fiecare ar trebui sa se intrebe daca vrea sau nu sa mearga si daca participarea l-ar ajuta sa castige bani, sa-si imbunatateasca sanatatea, sa faca ceva care-i face placere, sau sa-i salveze viata. Faceti-va calculele in acesti termeni.

Nu este nicio indoiala ca o asemenea unitate poate fi atinsa doar la congres si nu altundeva. Organizam conventii si peste ocean, dar acesta e cel mai puternic. Prin urmare, nu imi pot imagina ca o persoana care traieste in Israel si nu are oportunitatea sa vina. Daca este insa asa, sa ne scrie motivul care il impiedica sa vina si il vom ajuta.

Daca o persoana traieste in strainatate insa, ar putea fi o problema. E posibil sa traiasca intr-o tara in care e periculos sa vina in Israel, sau poate nu are bani sa vina. In acest caz, ar trebui sa isi dea seama cum poate participa alaturi de altii in aceeasi situatie de acolo si sa urmareasca transmisiunile noastre impreuna cu ei. Dar e necesar sa fie impreuna cu cineva. In cel mai rau caz, daca nu e nimeni in apropiere, atunci persoana va urmari transmisia singur. Dar sper sa fie putini in aceasta situatie, intrucat esenta actiunii noastre, intreaga noastra corectare consta in unitate. Daca singura porunca e unirea, atunci de ce sa nu vina cineva in locul in care poate obtine cea mai mare putere de conexiune posibila? Sa nu cautam scuze. Creatorul ia in considerare un singur lucru: Cum ti-ai folosit conditiile date de Sus?

Din partea a patra Lectiei zilnice de Cabala 10/5/10, „Iubirea pentru Creator si iubirea pentru fiintele create”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: