Verificaţi totul!

219.01Întrebare: Spuneți că o persoană poate veni către deschiderea lumii superioare numai cu ajutorul Cabalei. Și ce spuneţi de alte metode care susțin că au realizat deschiderea conștiinței umane?

Răspuns: La fel ca mine, nu aveți încredere în nimeni. De ce ar trebui să ai încredere în mine sau în oricine altcineva? Unul va avea o barbă mai mare, celălalt va vorbi mai frumos, al treilea va manipula altceva. Trebuie să verifici totul.

Și mai întâi trebuie să vă asigurați că verificați corect, adică trebuie să vă calibrați simţurile, gândurile, aparatele, cu ajutorul cărora efectuați testul, ca orice om de știință.

Ce altceva? Să presupunem că acum începi să ai încredere în cineva. Așa îți va trece întreaga viață și până la urmă vei fi convins că ai crezut în lucrul greșit. Data viitoare când veți fi în lumea noastră crede și vei urma o altă învățătură cu ochii închiși.

Cabala spune: „Nu! mai întâi trebuie să verificăm ce folosim de fapt, pentru a ne asigura că aceea este experimentat, că îl formăm corect și îl analizăm corect și numai după aceea ar trebui să abordăm corect acest sistem”.

Când am venit la Cabală ca învățat în devenire, acesta a fost singurul mod în care am simțit acest lucru. Nici nu mi-am imaginat că aș putea crede în ceva. In ce? Ce mi se spune despre existența lui Dumnezeu? Nu vreau să cred! Vreau să știu!

Cabala se angajează să vă dezvăluie cunoștințe. Înțelegeți lumea superioară, adică un sistem suplimentar care stă în spatele lumii noastre și o controlează. Intri în el și începi să-l vezi. El se arată prin această chestiune. Vedeți cum funcționează, cum toate părțile sale. sunt interconectate Toate metodele vorbesc doar despre asta, iar cabalistul o vede. El operează cu ea.

Fiecare persoană care întreabă despre sensul vieții trebuie să o parcurgă singură. Nimeni nu poate face nimic pentru el.

Și dacă găsește confort în altă tehnică, atunci lasă-l să rămână acolo. Cabala în niciun caz nu atrage sau agită pe nimeni. Timp de multe milenii a fost ascunsă pentru că omenirea nu avea nevoie de ea, oamenii nu aveau o întrebare urgentă despre sensul vieții. Dar atunci omenirea nu era atât de interconectată ca acum.

[287406]
Din KabTV “Căutători în prim plan”

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: