Vezi adevărata imagine a lumii

Întrebare: Sunt dorințele mele asemenea unui  test?

Răspuns: Dorințele tale sunt baza pe care tu iți construiești Kli-ul (vasul) tău spiritual. Nu există nimic superficial, nimic ostil în lume.

Încercă să vezi, in tot ceea ce este, doar propietatea Creatorului, pregătirea Sa, ajutorul Său, adică ceea ce se numește ajutor împotriva ta. Vei găsi atunci că toate problemele externe si interne ale unei persoane sunt necesare numai pentru a recunoaște că totul este făcut de Creator.

Când începei să fi de acord că totul vine de la Creator, vei începe brusc să te simți legătură cu El prin toate aceste probleme. Mă simt rău aici, mă simt rău acolo, dar este și diferit: Creatorul face toate acestea, astfel încât să te îndrepți spre El.

Se pare că deja creați imaginea corectă a lumii noastre și a lumii spirituale. Așa că încercați să acționați în acest fel în fiecare moment și veți vedea cum se va manifesta totul în voi: cum va începe să se dizolve imaginea lumii noastre care ascunde adevărul. Veți înțelege că totul este un simbol, un teatru pe care Creatorul îl prezintă în mod intenționat în fața voastră și că trebuie să-L vedeți prin toate aceste păpuși, așa cum El acționează asupra voastră.

Din lecția zilnică de Cabala în limba rusă din 03.06.2018

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed