Viață dincolo de timp

Intrebare: Călătoresti peste tot în țară și  întâlnesti oameni diferiți. Te trezești dis-de-dimineață, de fapt, la miezul nopții sau 1 a.m. Nu este ca și cum ai abuza de tine?

Răspuns: Eu trăiesc dincolo de timp și nu-l simt. Nu simt daca este timpul zilei, timp de noapte sau dimineața. Eu trăiesc prin sentimentele mele interne și nu pot trăi în mod diferit. Când întâlnesc oameni sper că sunt în măsură să-i „agit” și că putem găsi un limbaj comun de a transmite opiniile noastre unul catre celălalt, suferințele noastre comune, îndoielile și speranțele.

Nu am nicio altă opțiune. Încerc să fac tot ce-mi sta in putere. Sper că ii va ajuta să găsească calea spre adevăr și sa-si îmbunătățească astfel viața. Suntem într-o fază foarte interesantă a dezvoltării noastre acum. Acesta este punctul critic în care transcendem la o nouă dimensiune, la un nou nivel. E ca o nouă naștere spirituală.

De altfel, semnificația cuvântului „criză” este ”naștere” în limba greacă; Prin urmare, orice suferinta este o renaștere. Omenirea dobândește, treptat, noi niveluri de conștiință și de înțelegere a ceea ce se întâmplă.

Sper cu adevărat că a fi în contact cu acești oameni nu e în zadar și că ceva din mine va intra in ei, nu numai verbal, ci și emoțional, într-o manieră directă, naturală, în timpul comunicarii cu ei. Este foarte important. Apoi, ei vor începe să avanseze spre nașterea lor spirituală.

Întrebare: Dorința unei femei gravide este de a avea un copil, dar există, de asemenea, dorința copilului de a veni în lume?

Răspuns: Copilul are, de asemenea, de lucru serios. El trebuie să iasă din întunericul uterului, care devine ostil pentru el, împingându-l afară. Mai mult decât atât, el are, de asemenea, de străpuns cu capul mai întâi.

„Moașele” care primesc copilul spiritual suntem noi, acei cabalisti care-i arata cum ar trebui să iasă în lume și sa se elibereze. Cabalistii influențează simultan atât partea superioară a Partzufului, structura superioară care dă naștere sufletului persoanei, cat și persoana însăși, arătându-i cum ar trebui să se elibereze din captivitatea acestei lumi.

Din KabTV  „Noutăți cu Michael Laitman” 9/5/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: