Viata In Constanta Reinoire

Intrebare: Centrul grupului se schimba in mod constant pana la sfarsitul corectiei, sau ramane acelasi, si de indata ce l-am descoperit, continuam sa lucram cu el in acea forma?

Raspuns: Nimic nu ramane constant. De indata ce ajungeti acolo, este imediat pierdut. Ati inteles ceva si in momentul urmator nimic nu mai este clar. Insa, voi sunteti multumiti; doar asa veti putea descoperi lucruri noi.

Persoana trebuie sa faca efort in mod continuu. Incepe sa se bucure de realizarile sale, este cuprinsa de sentimente de incredere si implinire, pe care nu vrea sa le piarda. Insa, acest lucru nu este benefic dezvoltarii.

Daca vreti sa retineti momentul placut, atunci va veti transforma intr-un stalp se sare precum sotia lui Lot. Legile spirituale ne spun ca acest lucru nu trebuie sa aiba loc, noi trebuie ca in mod constant sa adaugam clarificari suplimentare si intelegere.

De aceea noi trebuie in mod constant sa nazuim spre intarirea centrului grupului, si nu sa pastram ceva ce a fost dobandit. Nu ar trebui sa ne propunem sa ne intoarcem la un moment din trecut.

Eu nu trebuie sa rechem starile anterioare: ce am simtit si ce am inteles. Dimpotriva, trebuie sa sterg toate impresiile vechi si sa nazuiesc spre unele noi!

Din partea a 1 a Lectiei Zilnice de Cabala 22/05/2012, “Discutie despre Workshop”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed