Viața nu este un set aleatoriu de evenimente

În760.2trebare: Ceea ce se întâmplă în lume poate fi numit teatrul absurdului. Dar omenirea nu înțelege ideea producătorului șef. Ce este conform Cabalei?

Răspuns: Producătorul-șef este, de fapt, natura, care ne controlează.

Studiind natura, în special cibernetica, biocibernetica, sistemele globale și geosfera Pământului, vedem că totul este interconectat și se află într-un fel de plan de dezvoltare.

Mai mult, acest master plan este împărțit în sub-părți, care, la rândul lor, sunt coordonate între ele. Nimic nu are loc la întâmplare, totul este prestabilit.

Chiar dacă nu cunoaștem acest plan, el există. Exact ca înainte, nu am putut prezice vremea în avans pentru o săptămână sau o lună, dar astăzi putem. La fel este și cu studiul nostru, practic nu facem nicio corecție la nimic, doar dezvăluim că acest program există în lume.

Viața nu este un set aleatoriu de evenimente. Vedem acest lucru din toate cercetările noastre. Prin urmare, se pune întrebarea: „Dacă da, atunci eu, ca coroană a naturii, am cu siguranță un scop. Natura nu m-a creat în zadar. Dacă există o mare înțelepciune, dezvoltare cauzală și așa mai departe în fiecare particule mică, în fiecare atom și moleculă, atunci care este dezvoltarea mea cauzală? Care este acest rezultat la care trebuie să ajung”?

Astfel de întrebări, pe de o parte, ne conduc într-o fundătură. Pe de altă parte, trebuie să le acordăm importanță; altfel, nu are rost să trăiești. Aceasta este generația noastră în care oamenii încep să simtă că este necesar să dezvăluie acest plan pentru că fără a urmări ceva și fără nicio perspectivă, viața pur și simplu golește și privează o persoană de dorința de a trăi.

„Prim-plan, teatrul absurdului” KabTV 18.07.10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed