Viaţa omului care are cel de al şaselea simţ

Întrebare: Cum mi se va schimba viaţa atunci când voi obţine cel de al şaselea simţ? Ce voi simţii?

Răspuns: Cel de al şaselea simţ este atributul dăruirii, care şi el este împărţit în cinci tipuri de simţuri. Simţim lumea această prin cinci simţuri fizice: văz, auz, gust, miros şi tactil.

Înţelepciunea Cabala, pe de altă parte, ne permite să ne dezvoltăm un simţ în plus, care şi el se împarte în văz, auz, gust, miros şi tactil.

Acest nou simţ îmi permite să simt realitatea superioară, care înconjoară lumea noastră. Apoi pot simţii cum particip în cooperare cu forţă superioară şi înţeleg motivul pentru tot ce se întâmplă în lumea noastră.

Înţeleg de ce forţa superioară se întoarce către mine sau către alţii, şi cum trebuie eu să îi răspund în mod corect pentru a evita dezvoltarea negativă a evenimentelor şi chiar să schimb lucrurile în bine şi să le corectez.

Folosind cel de al şaselea simţ, atributul dăruirii, descopăr rădăcina diferitelor fenomene care se îmbracă în materie înainte să ajungă în lumea noastră.

Întrebare: Atunci voi deveni un om diferit? Cum va afecta viaţa copiilor mei şi mediul meu?

Răspuns: Pot să îţi explic asta printr-un exemplu din lumea noastră. Să presupunem că eşti un psiholog, dar eşti şi o mama care are o familie şi copii. Înţelegi comportamentul oamenilor şi toate calculele şi acţiunile pe care le fac, motivele pentru toate relaţiile dintre membri familiei.

În acest caz, răspunzi la ceea ce se întâmplă nu ca o femeie obişnuită, ci poţi explica multe lucruri, poţi să înţelegi, să le găseşti justificare. Asta înseamnă că simţi viaţa la un nivel mult mai adânc.

Exact aşa simte viaţa un Cabalist, dar mult, mult mai adânc. În afara de asta, faţă de un psiholog care poate explica motivul pentru care se întâmplă, un Cabalist pot să schimbe şi viaţa noastră.

Un Cabalist vede cele mai adânci motive pentru ceea ce se întâmplă în viaţa noastră, motive care sunt deasupra timpului, spaţiului şi mişcării, care provin din afara graniţelor lumii noastre.

Din programul de radio israelian 103 FM din 16.08.2015

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: