Viață și plăcere, partea 3

Gândul este capabil de distrugere și de construcție

Întrebare: Este gândul, o chestiune de dorință?

Răspuns: Gândul este o dorință foarte puternica, cea mai puternică forță în creație, mai puternică decât o bombă atomică. Noi pur și simplu nu știu cum să-l folosim.

Gândurile noastre sunt atât de mici și superficiale că nu există nici o putere în ele. Dar dacă ne-am putea ridica la nivelul de gândire adevărat, intenția, atins prin înțelepciunea Cabalei, ar fi posibil sa construim lumi. Se spune, „Totul va fi clarificat prin gând.”

Prin gând, toată creația poate fi transformata; putem face in lumea noastră tot ce ne dorim. Cu ajutorul gândului putem influența alte galaxii și stele îndepărtate. Este forța cea mai puternică.

Întrebare: Cum este posibil ca puterea gândului sa fie mai intensă decât o bombă atomică, dacă este posibil să se distrugă totul cu o bombă?

Răspuns: Gândul este capabil de distrugere și revitalizare, de construcție și creație. Prin gând, putem crea precum Creatorul, doar prin gând .

Întrebare: Ne puteți da un exemplu de acest tip de acțiune în lumea noastră?

Răspuns: Pe moment nu există exemple de acest tip în viețile noastre, deoarece puterea gândului despre care spun este puterea de a dărui, a da. Pentru aceasta este necesar să se ajungă la o stare în care o energie superioară sa treacă prin noi. Devenim o lentila care concentrează această energie și care poate influența toata realitatea.

Imaginați-vă că avem un obiectiv de focalizare prin care toată energia universului trece. Și putem folosi acest obiectiv și sa determinam unde va fi direcționata. Astfel, construim o lume nouă.

Întrebare: Ce este aceasta energie? Nu este acesta energia soarelui?

Răspuns: Nu, aceasta este energia gândului, intenția, care depinde de ceea ce vreau să fac. Dacă vreau să efectuez fapte bune, cum ar fi dăruire, oferind un cadou, creând ceva nou și bun, atunci vom avea această putere la dispoziția noastră.

Chiar și în lumea noastră, dacă o persoană se gândește la bine, el devine mai bun. Dar noi nu vorbim despre acest lucru, ci despre ceva supranatural pe care il putem folosi.

Este posibil sa extragem aceste forțe din natură astfel încât fiecare dintre noi sa devina maestru al acestei puteri intense. Vom deveni creaturi care nu sunt limitate de criterii fizice: timp, mișcare, sau spațiu.

Granița dintre lumea aceasta și lumea de sus va dispărea; ne vom ridica deasupra vieții și a morții, toate acestea datorita controlului asupra acestei energii unice, care se găsește în lume. Vom fi gata să o gestionam, dacă devenim distribuitori, iubitori, și conectați împreună în mod corect.

Fiecare dintre noi trăiește acum separat și, prin urmare, nu avem nici o putere. Noi nu suntem gata să ne conectam cu fiecare parte, așa că nu permitem acestei energi să intre în sistemul nostru.

Dacă această energie ar intra între noi și ar începe să curgă și să crească, ne-ar atrage într-un vortex de bunătate. Vom simți foarte rapid că suntem într-o dimensiune superioară.

Din Programul de Radio Israelian 103FM 11/29/15

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: