Viaţa sufletului

Întrebare: Ce se întâmplă dacă un cabalist dobândește un suflet și începe să lucreze la corectarea dorințelor lui, dar copul lui fizic moare la un moment dat?

Răspuns: Totul se întâmplă cu un motiv; totul se întâmplă potrivit sistemului în care nimic nu este întâmplător. Totul se întâmplă la un anumit moment, conform planului general predeterminat care include toate sufletele, toate organismele, tot timpul, întregul sistem de corectare în funcţie de care corpul unei anumite persoane moare.

Întrebare: Va continuă el corecţia de unde s-a oprit sau trebuie să o pornească de la început?

Răspuns: Corecția lui este deja inclusă în sistemul general, prin urmare continuă, nu de la nivelul la care s-a oprit, el nu începe de la început, ci de la un nivel următor care cu siguranță este mai ridicat decât cel la care s-a oprit. Sistemul își continuă mișcarea și el este inclus în el.

Întrebare: Dar sufletul are nevoie de un corp fizic, sau este posibil să te corectezi fără lumea corporală?

Răspuns: Există cazuri în care sufletul trebuie să fie îmbrăcat de un corp atât de dragul lui dar mai ales de dragul altora. Acești oameni vin în lumea asta nu pentru că ei au nevoie ci pentru că alții au nevoie de ei. Per ansamblu, sufletele se ridica de la un nivel la altul în lumea următoare și nu în corpul fizic

Din lecţia de Cabala în limba ruă din 01.11.2015

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: