Victoria lui Trump

Comentariu: Alegerile din America au luat sfarsit, iar Trump a castigat intr-adevar. In timpul alegerilor ai afirmat ca Trump este un candidat mai bun. Sa fiu sincer, am multe nelamuriri cu privire la victoria sa si nu inteleg cum a fost posibila.

Raspuns: Am simtit ca suntem impinsi de Creator pe calea mai lină, Achishena (cea accelerata) si nu pe Beito (in timpul ei), nu prin lovituri, ci prin sprijin, asa precum ai grija de un copil incapatanat sa fie pe calea cea buna.

Este la nivelul spiritual si nu la cel corporal, unde cineva isi pune votul in urna sau apasa pe un buton. Fortele spirituale sunt mult mai puternice decat cele corporale.

Rezultatul alegerilor sunt un semn ca politica externa a lui Obama si sprijinul sau catre Islamul radical a luat sfarsit. In cele din urma, asta a produs mari daune pentru toata lumea, pentru arabi, europeni si pentru intreaga planeta.

Obama s-a angajat sa invrajbeasca intre ele diferite state din Africa de Nord, din Orientul Mijlociu si Rusia, etc. A lasat o America  slabita in urma sa si o lume rupta in bucati. In consecinta, lumea se indreapta catre al treilea razboi mondial.

Nu va sfatuiesc sa va incredeti in agentiile mari de statistica si de PR, ale caror scop este sa faca doar profit. Acestea pacalesc oamenii si fac orice pentru beneficiul clientilor lor. Trump, care era inconjurat de consilieri, s-a bazat pe instinctele sale si s-a adresat inimilor americane, in mod repetat folosind sloganul de campanie de a face America mareata din nou.

Intrebare: Credeti ca va fi o opozitie civila puternica impotriva lui Trump?

Raspuns: Nu cred asta, forta superioara l-a ajutat pe Trump si i-a adus victoria; intreaga lume a primit o pauza si, in mod special, noi, Cabalistii si trebuie sa folosim aceasta perioada corespunzator.

Natiunea Israel trebuie sa reveleze o metoda de unitate a lumii, sa reveleze metoda atingerii legaturilor corecte dintre oameni si de atingere a armoniei dintre noi si natura.

Aceasta este sarcina noastra in lume. Daca nu o facem, lumea se va intoarce impotriva noastra in cele din urma. Trebuie sa ne intelegem misiunea si sa o indeplinim pentru a echilibra lumea si sa o aducem la armonie.

Doar atunci va intelege si recunoaste lumea unicitatea misiunii noastre si nu ne va mai ura si chiar se va intelege ca ura care o are pentru Israel provinne, de fapt, din motivul că Israel nu si-a indeplinit misiunea. Dar acum, cand incep sa o indeplineasca, lumea trebuie sa sustina Israel. Sper sa reusim in misiunea noastra si sa salvam lumea.

Din emisiunea de pe Kab TV Stiri cu Michael Laitman din 09.11.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed