Viitorul Europei este in mainile noastre

Întrebare: Care este viitorul Europei așa cum îl vezi și care va fi soluția la problema iminentă a imigrației care se întâlnește la populația locală?

Răspuns: Europa a fost tolerantă la numărul mare de imigranți fără să ceară integrarea lor în noua lor casă. În consecință, identitatea națională a dispărut, iar acum diversitatea etnică din Europa este prea mare.

Există două abordări ale acestei probleme: o societate multiculturală sau asimilare.

Văd problema ca o distrugere completă a relațiilor sociale. Societatea se aplică global, integral dar, în același timp, din ce în ce mai mult separată în mod egoist. Înstrăinarea socială este tipic întregii societăți, iar ei nu vor fi în măsură să restabilească vechea societate civilă .

Ea poate fi construită doar prin menținerea diversității și a creării unei capacităţi generale de a o acoperi cu de iubire. Acest lucru este posibil doar prin utilizarea metodei de înțelepciune a Cabalei, şi putem ajunge acolo fie prin calea suferinței sau de calea Luminii. Alegerea pe care o vom face va determina succesul de diseminare a educației noastre integrale. (din înțelepciunea Cabalei).

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed