Viitorul modei superioare?

Întrebare: Potrivit unui sociolog al modei, moda se apropie de final. Acum, casele de modă de top precum Versace, Armani, Lagerfeld, Dolce & Gabbana, Yves Saint Laurent și Chanel, pe care le-a urmat lumea, vor trebui să reconsidere tot ceea ce a stat la baza lor.

La ce crezi că ar trebui să ajungă? În opinia ta, care este ideologia modei viitoare?

Răspuns: Ideologia va fi construită prin loviturile egoismului nostru. Ne va învăța să facem ceea ce este confortabil pentru noi și pentru ceilalți. Și acest lucru ni se va părea frumos.

Frumusețea este în simplitate, și în ceva ușor de comunicat, și cu care te simți liber, și nu care lovește și zdrobeste, ca în palatele regale.

Observație: Dar totuși, a capturat  imaginația.

Răspuns: Acel timp s-a terminat.

 

Întrebare: Care este rădăcina acestui fenomen. De ce a fost așa?

Răspuns: Pentru a impresiona domnii! Domnii au fost crescuți să fie impresionați de astfel de doamne.

Întrebare: Cum conectăm moda cu dezvoltarea egoismului?

Răspuns: Egoismul se dezvoltă împreună cu mintea. Aceasta implică mintea, nu doar egoismul gol. Prin urmare, cred că moda se va schimba spre optimitate. Vedem chiar din costumele noastre obișnuite că devin mai practice.

Sper că lumea se îndreaptă, și cu mult succes, spre optimizare.

Cred că umanitatea va crește mai înțeleptă repede, adică nu se va lăsa să fie târâtă înapoi în acea mlaștină, pe care inventatorii de modă, mașini, haine și orice altceva vor să o tragă.

Întrebare: Ce le-ați recomanda trendsetterilor celebri?

Răspuns: Să clarifice faptul că timpul lor a trecut. Lasă-i să treacă la un alt stil confortabil.

Totul trebuie făcut foarte practic, astfel încât o persoană să fie confortabilă și simplă. Acest lucru este cel mai important. Și să laude această imagine. Și oricine o face cea mai practică, în material, tăietură și comoditate, astfel încât să se poată întinde și să nu constrângă o persoană. Oamenii ar trebui să privească și să spună „această persoană este practică, această persoană înțelege multe despre viață”.

Observație: Dar știi că întrebările mele și raspunsul tau se adresează în special femeilor. Femeile, într-un fel sau altul, sunt cele care reglementează moda și cererea. Vor fi aprinse și vor cere ceva și cursa va începe din nou.

Comentariul meu: Nu cred că totul va reveni la același lucru. Umanitatea s-a maturizat puțin, a încetinit. Este ca diferența în viziunea despre lume a unei fete și cea a unei femei cu un copil.

Iar acum, este ca și cum totul este gata. Am stat cu familii și copii și am supraviețuit acestui virus. Și acum trebuie să continuăm să trăim altfel, pentru a ne adapta la următorul virus. Și oamenii de știință vorbesc deja despre acest lucru, atât medicii, cât și virologii.

Deci, cred că vom lua o direcție diferită.

Întrebare: Mi-a plăcut foarte mult comparația că a fost o fată căreia îi plăcea totul frumos, cu paiete, pentru că avea un scop – să placă.

Și acum a devenit deja femeie, are copii, o familie. Nu trebuie să fie plăcută, ci doar să se facă confortabilă familiei. Chiar la figurat vorbind, ea s-a maturizat. Acum, după un focar de virus, începe să înțeleagă mai multe?

Răspuns: Desigur. Ea a câștigat o perspectivă sobră către viață și lume. Cerințele sunt total diferite.

Întrebare: Deci cererea pentru modă va fi confortabilă?

Răspuns: Da, cel mai important lucru pentru ea este practicalitatea.

Din emisiunea KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman” 13/04/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: