Viitorul nostru sunt roboții

În News (Reuters): „Roboții vor face roboți într-o nouă fabrică ABB (ABBN.S) din China, pe care grupul elvețian de ingineri a declarat sâmbătă că intenționează să o construiască în Șanghai, în valoare de 150 de milioane de dolari, deoarece își păstrează locul de cel mai mare producător de roboți industriali din țară. …

China își extinde forța de muncă prin roboți, pe măsură ce salariile pentru lucrătorii umani cresc și țara încearcă să concureze cu țările cu costuri mai scăzute, printr-o mai mare automatizare. În 2017, unul din trei roboți vânduți în lume a venit în China, care a achiziționat aproape 138.000 de bucăți, a spus ABB.

Noua fabrică ABB este de 75.000 de metri pătrați și va folosi software-ul menit să permită oamenilor și roboților să lucreze în imediata vecinătate în condiții de siguranță, a spus compania, adăugând că roboții YuMi – proiectați să lucreze alături de oameni – vor face și multe dintre sarcinile de asamblare a pieselor mici, necesare pentru fabricarea unui robot ABB”.

Întrebare: Oamenii, jurnaliștii și oamenii de știință sunt îngrijorați că viitorul nostru va fi condus de roboți! Cum va arăta viitorul nostru cu roboții?

Răspuns: Viitorul nostru se îndreaptă spre un stat în care omul nu va avea altă muncă decât munca spirituală. Ne vom ocupa doar de lucrurile pe care roboții nu le pot face – unificarea internă și spirituală corectă dintre noi.

Roboții vor avea grijă de orice altceva. În general, lumea noastră ajunge treptat la punctul în care noi toți vom trece în Spiritualitate. Numai roboții vor rămâne în materie. După aceea, și ei vor dispărea.

În principiu, lumea noastră se va manifesta treptat ca o lume a forțelor, a spiritului și a unui câmp de forțe, nu a materiei fizice. Materia nu există cu adevărat. Vedem deja asta în fizica cuantică.

Deci, nu există niciun motiv să vă faceți griji că roboții ne vor înlocui. Dimpotrivă, ne vom strădui să ne asigurăm că tot ceea ce facem este transferat la roboți și noi vom face ceea ce roboții nu pot: munca spirituală, unirea între noi și ieșirea la nivelul următor al existenței, în Lumea Spirituală.

Din KabTv „Știri cu Dr. Michael Laitman” 28/11/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: