Viitorul om de afaceri

Întrebare: Cum pot ajunge antreprenorii la concluzii reciproce, în scopul de a înţelege noile principii integrale şi de a schimba afacerile?

Răspuns: În primul rând, trebuie să fie instruiţi în metoda educaţiei integrale. Apoi, vor prefera relaţii corecte între ei, în relaţiile actuale de acasă, în familie, în regiunea în care trăiesc, în oraşul lor şi chiar în ţara lor.

Vor fi mulţumiţi cu un salariu mediu, vor consacra multă atenţie la tot felul de planuri şi relaţii sociale care oferă educaţie, sănătate şi aşa mai departe, în mod gratuit. Cu alte cuvinte, afacerile lor vor participa activ la viaţa socială. Cel puţin, ar trebui să fie pregătiţi să se separe de avantajele lor materiale, să lucreze pentru binele întregii comunităţi, să obţină satisfacţie din faptul că sunt respectaţi, apreciaţi şi iubiţi de către cei care-i consideră oameni care funcţionează cu adevărat corect şi matur în această societate.

Reputaţia unui om de afaceri nu va fi determinată de bogăţie, ci de poziţia socială activă. Educaţia integrală trebuie să îl aducă la o astfel de stare, în care va simţi că poate să se remarce în societate tocmai pentru că renunţă la luxul material, deoarece va fi dispreţuit în cercurile mai largi ale societăţii.

Din kab.tv, “Prin timp”, 16.09.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: