Vom fi în legătură!

Întrebare: Există mulţi oameni care sunt obişnuiţi să studieze virtual. Cum le putem explica, sau cum le putem da gustul senzaţiei congresului, astfel încât să vină acolo?

Răspuns: Mai întâi, oricine poate veni, trebuie neapărat să o facă. Dacă unei persoane i se dă o asemenea oportunitate şi nu o foloseşte, îi dăunează deoarece este ca şi cum ar da la o parte o oportunitate de a se conecta. Şi nu ar trebui să se convingă singur că va fi mai bine pentru el să stea acasă sau cu grupul său. Dacă poate, să vină la congres, chiar dacă este singurul din întregul grup, grup care stă în spate şi participă la congresul oglindă, totuşi, oricine poate ar trebui să vină.

În al doilea rând, este necesar să creăm anumite condiţii, aşa cum am făcut întrecut, în timpul congresului din deşertul Arava şi la congresul European din  Vilnius, adică să ţinem congrese oglindă mari.

Pe lângă asta, vom transmite din Bogota, Santiago şi alte oraşe. Vor fi lecturi pentru 99%. Deci vom fi în legătură oricum, iar voi veţi simţii această conexiune.

Întrebare: Cât de avansat trebuie să fiu ca să vin la congres?

Răspuns: Absolut deloc. Trebuie pur şi simplu să îţi doreşti să fii acolo, iar apoi – eşti invitat.

Din lectura la Ziua Unităţii în Lume, pregătire pentru congres din 22.04.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: