Vom prinde rădăcini pe o altă planetă?

746.01Întrebare: Ne facem în mod constant griji cu privire la schimbările climatice. Dar în același timp un milion de animale și plante din întreaga lume sunt amenințate cu dispariția. Oamenii de știință cred că acest lucru va fi mai rău decât schimbările climatice.

Este ca și cum ai începe să scoți niturile dintr-un avion în zbor. Un nit lipsă nu este atât de rău, dar la un moment dat, când lipsesc prea multe nituri, avionul va cădea deoarece este un singur sistem.

Spune-mi te rog, chiar se poate prăbuși avionul sau nu?

Răspuns: Este foarte posibil. Toate astea se pot destrama, pentru că nivelul de coneziune care ar trebui să existe între natura minerală, vegetală, animală și umană slăbește din ce în ce mai mult, până la punctul în care totul se poate prăbuși. Dar și ce?

Vor trece milioane de ani și vom germina pe o altă planetă, într-un alt sistem.

Comentariu: Dar se spune că Pământul nu va dispărea.

Răspunsul meu: Acesta este modul în care nu va dispărea. Se spune că o secundă a Creatorului înseamnă milioane de ani. Ei bine, vor trece câteva secunde.

Întrebare: Câteva milioane de ani! Va exista o planetă cu apă, aer și o atmosferă potrivită?

Răspuns: Nu contează cum. Poate că nu vom fi în forma noastră actuală.

Comentariu: Dar tot spui că omenirea nu va dispărea. Adică s-ar putea întâmpla o catastrofă, dar totuși vor fi o mână de oameni care vor trebui să împlinească scopul creației.

Răspunsul meu: Da, vor trebui să-și îndeplinească scopul. Dar nu știu sub ce formă.

Întrebare: În același timp, presupui că tot ce există poate dispărea?

Răspuns: Faptul că ne îndreptăm către un imens război termonuclear, și nici măcar către unul, ci către două de acest fel, este exact ceea ce se poate întâmpla conform predicției cabaliștilor. Se poate întâmpla.

Sau, dacă, să spunem, începem să lucrăm asupra noastră, asupra minții noastre, asupra capului nostru și să ne gândim serios la ceea ce trebuie să facem pentru a continua o viață normală… dar asta înseamnă să punem capăt vieții noastre care este orice altceva dar nu normală .

Întrebare: Este posibil? Mulți oameni cred că nu se știe dacă umanitatea își va veni în fire sau nu.

Răspuns: Nu se știe. Această stare în care umanitatea nu știe este încă o stare bună. Asta înseamnă că este încă posibil să îi tragi, astfel încât să înțeleagă unde este calea corectă.

Întrebare: Trebuie să apară un fel de lider pentru asta sau ar trebui să vină totul de jos?

Răspuns: Nu cred că ar trebui să fie un fel de lider. Ar trebui să fie profesori, mulți profesori în multe limbi. Fiecare în stilul lui va explica tuturor oamenilor de pe Pământ cum putem scăpa de finalul teribil și să trecem printr-un mod bun la următoarea stare.

Întrebare: Poți spune într-o singură propoziție cum putem scăpa de asta?

Răspuns: Numai prin îngrijire reciprocă, dragoste și conexiune, prin apropierea unul de celălalt.

Comentariu: Ai întotdeauna o singură concluzie.

Răspunsul meu: Acest lucru este conform naturii. Nu pot să-l inventez eu însumi, iar natura nu-mi oferă altceva.

KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman” 28/10/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed