Vor pierde oamenii dorința de a fi bogați?

Comentariu: Mass-media este în mâinile oamenilor bogați și, prin urmare, schimbă opinia publică. Dacă astăzi vând bunuri și servicii de uz casnic, în viitor vor vinde produse și servicii de natură socială și vor profita în continuare de pe urma lor.

Răspunsul meu: De ce trebuie să profite? Nu vor simți nicio împlinire din aceasta. Ei bine, ce fel de lucruri necesare pot cumpăra?

Dacă le oferim o dezvoltare normală, ei nu se vor mai bucura de aceste câștiguri. Să presupunem că o persoană cumpără un castel. Ce va face acolo? Să te plimbi și să prinzi fantome?

Totul depinde de dezvoltarea unei persoane. Dacă îi oferi educația potrivită, el nu va avea astfel de nevoi. Va avea nevoie de o comunicare normală într-o societate normală. Nimic altceva.

Întrebare: Dar înainte de a ajunge la etapa de educație adecvată, cineva trebuie să înceapă să pună în aplicare această educație. Cine?

Răspuns: Noi, cabaliștii.

Comentariu: Dar, deocamdată, toate fondurile sunt în mâinile oamenilor bogați. Nu cred că și-au pierdut dorința de a fi bogați.

Răspunsul meu: Nu contează, treptat le va trece. Acest lucru este inevitabil. Aceasta este legea naturii. Conform planului naturii, trebuie să ajungem la o stare de conexiune complet armonioasă cu acesta, adică să devenim o comunitate integrală.

Întrebare: Ce este egalitatea relativă în societate și cum să nu ajungem la egalizare?

Răspuns: Nu ar trebui să existe o astfel de egalitate în societate ca aceea de sub regimul sovietic, când toată lumea a fost condusă la această fericire cu bățul.

Întrebare: Într-adevăr, fiecare are propriile nevoi. Cum se poate determina acest lucru?

Răspuns: Trebuie să oferiți unei persoane ceea ce are nevoie. Și apoi ea își va reduce nevoile la nivelul necesar datorită educației pe care o primește.

Din KabTV „Era post-coronavirus”, 04.06.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: