Vreau adevărul!

Remarcă: Sunteți ca niște copii la lada cu nisip, jucați rolul prieteniei și iubirii, adică chestii pe care nu le simțiți…

Comentariul meu: Aceasta nu este invenția noastră. Este ceea ce cabaliștii – oameni care au obținut deja spiritualitatea – ne scriu și ne explică faptul că nu există altă cale.

Chiar dacă fac jumătate de pas către scop, pentru mine este totuși o mare realizare. Nu pot să-mi imaginez unde sunt în raport cu perfecțiunea, cu Creatorul și, de aceea, o jumătate de pas este foarte important pentru mine. Vreau să-mi dedic viața materială (animalică) inconștientă unei vieți umane pentru a obține Creatorul.

Dacă tu nu vrei s-o faci, n-o face. Doar că, ce este lăsat pentru tine în viață?

Remarcă: Dar toate acestea sunt un joc și eu vreau adevărul…

Comentariul meu: Vei primi adevărul când vei avea percepția corespunzătoare față de spiritual. Între timp, trebuie să te joci așa cum se joacă copiii. Avansăm în funcție de natura noastră. Așa cum copilul acumulează experiență până se maturizează în minte și în inimă (în simțuri), tot la fel facem și noi. Pentru noi, aceasta este o muncă cu adevărat serioasă.

Douăzeci de ani trec până când copilul devine adult și abia începe să înțeleagă ceva despre viață. Tot așa și nouă ne poate lua tot douăzeci de ani. Într-adevăr, este totul un joc, dar unul cu o intenție precisă.

Copiii nu înțeleg că ei se joacă, fiindcă, prin natura lor, ei fac totul automat. Noi, însă, înțelegem că este nevoie să jucăm (interpretăm) și, de aceea, creăm pentru noi mediul corect, astfel ca, jucând în el, ne împingem în sus la nivelul de adult, adică la cel de cabalist.

KabTv „Ultima generație” 22/03/18

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: