Zece imagini în interiorul unei persoane

934Întrebare: Poate o persoană să înlocuiască relațiile reale cu relații fictive?

Răspuns: Nu cred că acest lucru este necesar. La urma urmei, dezvoltându-se în continuare, o persoană nu se va strădui pentru un număr mare de conexiuni. Nu are nevoie deloc de aceste conexiuni. De ce ar trebui să păstrez vreo sută cincizeci de imagini în sufletul meu, în minte și în sentimentele mele? Ce-mi va da asta?

Cabala spune că trebuie să păstrez zece imagini în interiorul meu și în aceste zece imagini ar trebui să simt că construiesc o interacțiune corectă cu întreaga natură! Absolut cu toată. Nimic mai mult.

Suntem creați în așa fel încât dacă avem o conexiune corectă cu grupul de zece, atunci în cadrul acestei conexiuni corecte putem simți toate fenomenele, toate metamorfozele, tot ceea ce doar în natură există. Nu am nevoie de nimic altceva.

Prin imaginea grupului de zece cu care sunt conectat, adică eu însumi și alți nouă oameni, pot ajunge la o astfel de stare în care prin conexiunile noastre simt întregul univers la toate nivelurile sale și întreaga lume superioară la toate nivelurile sale. Depinde doar de calitatea conexiunilor dintre noi.

Din KabTV “Cabala Expres” 12/6/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: