Ziua Internațională a Fericirii

Comentariu: Pe 20 martie, lumea sărbătorește Ziua Internațională a Fericirii. ONU a adoptat o rezoluție care proclamă Ziua Internațională a Fericirii, o inițiativă a Regatului Bhutan.

Răspuns: Desigur, aș vrea să fie fericire 365 de zile pe an.

Sunt foarte multe zile semnate în calendar precum ziua femeii, etc. Este de dorit ca în acele zile, întrega umanitate să joace jocuri speciale în fericire: să facă oamenii fericiți – pentru o zi. Asta ar fi minunat!

Poate atunci am realiza că este posibil. Dacă te-ai gândi cum să faci pe toată lumea fericită și toti ceilalți să se gândească la același lucru despre ceilalți, fericirea ar apărea dintr-o data. Fericirea nu există în lume, dar dintr-o data începe să apără de undeva și întreagă lume devine pătrunsă de acest nor de fericire.

Dacă se întâmplă asta, noi toți, împreună am crea un nor de fericire, care ne-ar înghiți, ne-ar cuprinde și am pluti pe el și am simți că suntem în paradis.

Lanțul de fericire care s-ar întoarce la o persoană, i-ar revela forța pozitivă care este ascunsă în lumea noastră, pe care nu o putem simți pentru că nu ne asemănăm cu ea. Dar dacă ne-am comportă așa cum este descris mai sus, am genera fericire din lumea noastră și am începe să o folosim și să trăim în fericire.

Atunci o persoană ar consumă doar 20 de calori pe zi pentru a trăi și chiar și mai puțin, deoarece forță fericirii l-ar pătrunde și l-ar împlini. Asta ar fi cea mai puternică forță de energie.

Gradual, cufundandu-ne în această stare, jucându-ne cu fericirea, am obține eternitatea și cel mai important, am deveni nemuritori. Până la urmă, ce ne omoară pe noi de fapt este starea de nefericire pe care ne-o aduce egoismul nostru.

Înțelepciunea Cabalei ne oferă fericirea și cum să o obținem. Deci eu sunt pentru fericire adevărată 365 de zile pe an.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: