Artera vieții din Lumea Infinitului

Din Cartea Lumina ochilor, capitolul ”Yitro” (Jethro): Și, dacă Domne ferește, Israel nu accepta Tora, nu ar fi fost un canal pentru lume, deoarece nu ar fi fost suficient pentru un Tzadik [drept] la fel ca în generațiile dinainte de dăruirea Torei, și forța vieții nu ar fi coborât din Lumea Infinitului.

Și, în lipsa forței vieții, moartea s-ar fi răspândit..și, cu dăruirea Torei, moartea a fost oprită în lume prin forța vieții, pentru care există canale în lume prin slujitori ai Creatorului datorită Tora.

Nu înțelegem cât de mult, conexiunea care construiește canalul din lumea Infinitului în lumea noastră, schimbă, de fapt, realitatea în lumea noastră, de la un capăt la altul. Conducătorii, popoarele, armata și în general totul, ar fi gestionat în mod diferit. Și totul depinde de acest canal foarte subțire ce conduce Lumina Infinitului în lumea noastră.

Și anume, vom determina că asta se va produce; totul se găsește în mâinile noastre. Vedem cum lumea este în curs de a coborî și mai mult într-un abis, cât devine de confuză, cât crește ura de la o zi la alta între națiuni, în special cu privire la poporul Israel.

Toate aceste probleme doar vor continua să crească tot mai mult, pentru că a venit timpul să deschidem acest canal și noi suntem responsabili pentru acest lucru. Și fără asta, așa cum este scris: ”Moartea coboară asupra lumii”.

Din pregătirea Lecției zilnice de Cabala, 03.06.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: