Israel – Una dintre cele mai detestate tari din lume

In the news ( din Jpost): Israel a 141-a din 144 in Indexul Pacii Globale” Doar trei tari din lume sunt mai putin linistite ca Israelul, dupa cifrele din Indexul Pacii Globale din aceasta saptamana…Israel este pozitionata ca fiind a 141 tara din 144, a patra de la capat, doar Somalia, Afganistan si Irak fiind la capatul listei…Raportul foloseste 23 de indicatori pentru a determina existenta sau absenta pacii, cum ar fi respectarea drepturilor omului, capacitatea militara, potentialul pentru atacurile teroriste si perceptiile criminalitatii in societate.
Comentariul meu: Antisemitismul a aparut pentru prima data in Babylon cu stabilirea primului grup cabalist fondat de un preot Babylonian numit Abraham. Ura este un rezultat al faptului ca acest grup opera dupa un sistem diferit, unul al daruirii si al iubirii mutuale. Dupa aparitia acestui grup, lumea prima data a vazut o parte a umanitatii care era sub influenta directa a Creatorului printr-o forta asemenea Lui, aceea a daruirii si a iubirii. Aceasta era opusa fortei naturale egoiste sub care toti, altii decat Babylonienii, actionau, caci non-Babylonienii luasera calea dezvoltarii egoismului.
Sunt doua parti ale umanitatii. Una este Israel care isi doreste sa atinga calitatile Creatorului. Alta este formata din Natiunile Lumii care se dezvolta sub influenta egoismului natural si care este in opozitie cu fortele inalte ale dezvoltarii. De aici vine ura.
Ura va fi eliminata doar prin corectarea intregii umanitati.  Acest lucru trebuie sa se intample in cei 230 de ani ramasi din totalul de 6000 de ani de dezvoltare egoista a lumii.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed