Israelul Nu Are Viitor Fără Unitate

Astăzi,  a fost creată în Israel o situație de neinchipuit. În esență, ce poate ajuta poporul lui Israel să supraviețuiască în țara lui? Nimic. Ei trăiesc izolati inconjurati de o mare de vrăjmași, care sunt gata să „ii elimine complet”, astfel încât chiar nici o amintire să nu rămână.

În Egipt, de exemplu, a început să se vorbească despre distrugerea piramidelor, precum in Afganistan, unde două statui gigantice ale lui Buddha au fost distruse. Cine se poate raporta la piramide azi? Este vorba despre cultura antica, care a existat cu mii de ani în urmă. Dar nu, tendințele distructive nu se opresc; oamenii vor să distruga fara sa lase nici o urmă , sa ramana doar religia lor. Buddha este venerat in zilele noastre, dar piramidele nu sunt obiecte de cult. Și totuși sunt foarte semnificative și simbolice.

Cum putem supraviețui în această situație? Nu există nici o cale. Ca și cum un nor a coborât în mintea israelienilor, ei cred că pot continua să trăiască în țara lor. Dar acest lucru este imposibil. Din punct de vedere logic, nu au nici o șansă.

Cu toate acestea, managementul superior sprijină încă speranța oamenilor că pot continua sa clădeasca pe acest pământ. Astfel, oamenilor li se da timp pentru a obține puterea spirituală și din aceasta postură să tragă toată lumea spre corectare.

Această sarcină ne este încredințată nouă. Facem apel catre oameni la unitatea care va rezolva problema. Și ei spun: „Cum așa? Cum putem reuși prin unitate? Ce este, și ce legatura are cu rachetele care cad in capul nostru? ”

Operăm cu o logica superioară logicii din viața lor. Din punct de vedere obiectiv se arată în mod clar că nu există nici un viitor aici. Abordarea noastră, „iraționala”, în ochii lor, este mult mai rațională și realistă decât iluzia în care trăiește țara.

Să sperăm că oamenii vor înțelege: De fapt, situația actuală nu are altă soluție decât unitatea.

Din partea a doua a Lecției zilnice de Cabala 11/20/12Zohar

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: