Protestatarii cu nici o cerere

În presă: „Knesset-ul adjunct F. Kirshenbaum a acuzat membrii protestului social din Israel de a fi iresponsabili. „Pentru că ei nu pot articula cererile lor în mod clar, ei continua sa adauge noi şi noi cereri. Am simpatizat cu protestatarii, dar cererile lor nu sunt unificate. Dacă nu vom formula un plan unit, noi cereri vor continua numai sa ne intepeneasca. ”

Comentariul meu: Răspunsul este clar pentru toată lumea: protestatarii nu au nici un plan şi nici o cere decât să anuleze guvernul şi apoi statul! Acest lucru se referă numai la protestatarii extremei stângi care nu doresc sa vorbeasca cu nimeni, cer ca întregul guvern să demisioneze imediat, şi să-l trimită in instanţă pe şeful statului.

Pornind de la distrugerea lucrurilor fără a avea un plan despre cum să construiască o societate „echitabila”, care este aprobata de toţi oamenii – acest tip de abordare indică o agendă de a distruge, mai degrabă decât de a reforma. În orice caz, decizia este luată prin votul poporului, nu pogromuri.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: