Sase Mii de Suflete este Masura Ceruta pentru Revelatia Spirituala

Nimeni nu stie cata munca trebuie sa depunem ca sa vedem in mod realist noua lume corectata. Dar rezultatele muncii noastre pot fi vazute deja prin trezirea natiunii Israel. Ca rezultat al acestei treziri, mari schimbari calitative vor avea loc si oamenii vor incepe sa simta realitatea spirituala. Pentru a realiza acest lucru, trebuie mai intai sa obtinem o putere comuna numita sase mii de suflete.

Aceasta putere poate fi obtinuta cantitativ si calitativ, adica conform numarului de oameni cu aspiratii spirituale, conform intelegerii lor, conexiunii dintre ei si importantei pe care o atribuie acestui lucru. De indata ca obtinem aceasta putere a sase mii de suflete, lumea spirituala ne va fi revelata. Acesta e scopul diseminarii Kabalei, de a avea cat mai multi oameni care sa se alature miscarii pentru a atinge primul stop din lumea spirituala, adica revelatia spirituala.

Cand ne unim cu aceasta forta si in acest numar, multiplicat cu calitatea, vom obtine puterea necesara (P=UxI –  puterea egala cu timpul de presiune a fortei electricitatii) , apoi rezulta un vas spiritual in care este dezvaluit Creatorul. Apoi, fiecare participant in acest vas comun va simti revelatia spiritualitatii. Acest lucru se numeste revelatia Creatorului fata de creatie.

Depinde de importanta atribuita spiritualitatii, in relatie cu corporalitatea. Construim deja acest vas comun al revelarii Creatorului, dar pana cand il vom completa, nu il vom putea descoperi. Va fi exprimat in senzatiile noastre, impreuna cu Creatorul din el.

Din the Independence Day lecture 20.04.10, Prefata la Cartea Zohar

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed