“Apa Vie” Pentru Toata Umanitatea

Intrebare: Sa presupunem ca mi-ati prezentat acest sistem global si integral. Eu va ascult si inteleg ce spuneti. Insa eu nu sunt seful guvernului sau un proprietar al unui canal TV sau al unui ziar. Sunt un cetatean obisnuit. Inteleg ce imi spuneti. Daca doresc sa incep sa ma dezvolt in conformitate cu aceasta perceptie, in garantie reciproca intre oameni, in echilibru cu natura, ce ar trebui sa fac?

Raspuns: Asa cum am adus aceasta cunoastere voua, voi trebuie sa o dati altora. Poate, aveti abilitati la scris, si veti scrie un articol. Si astazi, daca puteti scrie chiar si cateva randuri, intregul spatiu al Internetului va sta la dispozitie.

Acasta retea va poate accepta, si voi puteti influienta astfel pe oricine. Nu trebui sa fiti seful guvernului pentru asta. Apropo, astazi, toata cunoasterea trece de la o persoana la alta prin intermediul Internetului. Astazi, media  nu este cu adevarat capabila sa formeze opinia publica; Internetul o face.

Prin intermediul intregii noastre retele de prieteni si sustinatori, noi putem incepe sa facem cunoscuta ideea garantiei reciproce si toata aceasta cunoastere, raspandind-o in spatiul Internetului cu toate puterile noastre.Problema este ca suntem inca inchisi in noi.

Zi dupa zi, ca rezultat al lectiilor noastre zilnice si a discutiilor, ar trebui sa cream un asemenea produs media care sa circule asemeni apei vii catre intreaga lume, prin toti prietenii, toate grupurile si toti oamenii care inteleg ca aceasta este o necesitate vitala, chiar daca acestia nu se afla langa noi. Altfel, lumea nu va mai supravietui mult timp.  

Nu ar trebui sa ne bazam pe guvern si media, pe oamenii cunoscuti, faimosi. Nimeni nu are nevoie de asta. Daca mii de oameni obisnuiti din toata lumea ne vor sprijini, ei pot umple intreaga retea online cu informatia noastra pe Twitter si Facebook. Nici un guvern nu va putea face asta.

Noi vedem cum guvernele cad datorita zvonurilor care au fost raspandite pe Internet. Oamenii ies in strada si rastoarna guvernul.

De aceea munca noastra ar trebui directionata acum spre circulatia informatiei. Noi trebuie sa adunam cat mai multi oameni posibil care sunt de acord cu noi sa adunam si sa publicam opiniile, discutiile, si lucrarile oamenilor de stiinta, economistilor, si ale oamenilor cunoscuti in media, in toate limbile si la toate nivelurile, folosind abordari diferite. Insa ei ar trebui sa vorbeasca doar despre o tendinta, acelasi scop, si acelasi program. Aici aveti pregatit un sistem de educatie; acum ar trebui transmis pe Interne in lume si difuzat pe scara larga.

Apoi, in baza opiniilor acestor oameni de stiinta, exista posibilitatea de a ne adresa catre UNESCO sau UN, guvernelor din diferite tari. Nu voi singuri va adresati lor, ci impreuna cu altii. In fond, voi vreti sa puneti la lucru ideile lor si credeti ca umanitatea are nevoie sa le cunoasca. Astfel, voi construiti o universitate globala de educatie integrala.

Principalul lucru este sa incepeti. Si problema majora a organizatiei noastre, asa cum simt eu, este ca suntem retrasi in noi insine; suntem inchisi si nu iesim, nu evadam spre exterior. Toata media produsa de noi este facuta pentru noi. Noi vorbim doar intre noi.

Insa daca organizam mii de prieteni si suporteri, studentii nostrii din intreaga lume in vederea diseminarii externe catre mase, sunt sigur ca am primi un raspuns diferit de la lume.

Sarcina noastra este sa pregatim materialul referitor la lumea globala si integrala si obligatia noastra de a corespunde ei, si sa facem asta cat mai curand posibil. Nu este nevoie sa mentionam cuvantul “Cabala,” ci mai degraba sa ne sprijinim pe parerile oamenilor de stiinta si pe dovezi stiintifice. Si trebuie sa diseminam asta peste tot.

Intrebare: Daca o persoana transmite aceasta idee lumii, ce schimbare esentiala are loc?

Raspuns: Ea conecteaza intreaga lume la o forta globala si integrala care conduce aceasta lume, forta naturii. Persoana insasi indeplineste programul naturii, impreuna cu toti aceia care preiau exemplul sau si fac acelasi lucru. Oricine face asta indeplineste acest program.

Din Discutia pentru o noua carte 7/11/2011

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: