Să dezvoltăm un sentiment pentru Creator

Acum, noi creăm un nou organ de simţ. Ştiinţa Cabala nu este doar o ştiinţa a primiri; este o metodă de dezvoltare a celui mai înalt organ de simţ din noi.

Acest organ nu există într-o singură personă, ci este revelat între oameni, atunci când ei încearcă să creeze o interacţiune între ei care va revela Forţa Superioară ce va umple întregul spaţiu dintre ei.

Numai noi putem stimula acest detector, acest senzor. Poate apărea numai între noi, nu în fiecare dintre noi, ci între noi. În măsura în care ne străduim să ne apropiem unul de altul şi să ne schimbăm într-un întreg, vom descoperi această forţă care ne umple conform legii echivalenţei de formă, legii similarităţii, echilibrului şi a homeostazei. Această este metoda Cabala.

Îmi aduc aminte că atunci când am început să lucrez cu Rabash şi nu înţelegeam încă nimic, el mi-a spus câteva fraze pe care mi le amintesc, cu toate că nu l-am înţeles atunci ce spunea. El a spus:” Cel mai important lucru este să dezvolţi un simţ pentru Creatorul care umple totul, pentru această forţă a naturii care ne înconjoară.”

„Să dezvolt un simţ?” Nu ştiam ce înseamnă să dezvolt o „senzaţie”. În general, prin natura mea, sunt un om de ştiinţă, vreau să înţeleg în loc să simt.

A trebuit să treacă un timp îndelungat până să realizez că asta se obţine nu prin minte, ci numai prin dezvoltarea unui organ de simţ adiţional.

Dar sentimentul poate fi dezvoltat numai dacă cooperăm între noi, transformându-ne într-un singur întreg, ca această măreaţă forţă care ne înconjoară.

Ne-am adunat aici ca să ne unim, că creăm aceste condiţii între noi ca să se manifeste în ea. În măusra conexiunii noastre, a apropierii noastre unul de altul, acestă forţă se va manifesta.

Din Lecţia 1 de la congresul de la Vilnius

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: