A venit timpul!

Prieteni, pentru prima oara in istorie am obtinut realizarea efectiva a Stiintei Cabala, care este destinata omului si corectarii prin care trebuie sa treaca creatura! Toate acestea sunt acum in mana noastra si noi trebuie sa o facem chiar daca pare dificil si imposibil.

Chiar daca suntem inca speriati ca vom fi incapabili sa facem asta si, chiar daca ne simtim nesiguri, nu este niciun alt drum pe care sa mergem – a venit timpul! Realitatea ne obliga sa actionam. Locul spargerii ne-a fost revelat si noi suntem obligati sa executam corectia.

Chiar daca noi suntem obisnuiti sa credem ca Stiinta Cabalei este studierea unor anumite texte, intentii si actiuni care nu aduc rezultatul dorit, ci doar devin exprimate adanc, in interior, in experientele si senzatiile omului, insa, in acelasi timp, astazi am ajuns la o situatie care deja a inceput sa fie exprimata in fapt. Asa ca, tot ceea ce studiem si tot ceea ce incercam sa realizam in intentie, sunt lucruri pe care noi, de asemenea, trebuie sa le vedem clar cum actioneaza in fapt, in evenimentele care se intampla in lume, in noua balanta de forte, in procesul prin care trece lumea.

Am ajuns la Cabala practica! Si este imposibil sa-ti parasesti misiunea si sa fugi. Daca noi nu facem ceea ce ne revine noua, atunci, ne vor astepta evenimente foarte dramatice atat pe noi, cat si pe restul lumii.

Forta care a venit sa ne ajute sa avansam va continua sa actioneze chiar daca noi nu o folosim corect. Daca pierdem oportunitatea sa o folosim corect, pe calea dorita, atunci ea ne va influenta, in ciuda dorintei noastre, intr-o forma foarte negativa.

Chiar daca o vrem sau nu, aceasta forta este acum revelata si ea trebuie sa devina exprimata in noi. O putem transforma intr-un ecran anti-egoist si in Lumina Reflectata, pana la gradul in care vom deveni asemanatori daruirii Creatorului. Si nimic nu poate fi mai bun de atat! Dar, daca noi nu facem asta, atunci aceeasi forta, pe care nu am schimbat-o in ecran si intentie, in Lumina Reflectata si daruire, in Lumina si bunatate, va incepe sa ne influenteze in forma opusa.

De aceea Baal HaSulam spune ca el a trebuit sa publice ziarul si sa inceapa sa actioneze astfel ca fiecare va afla cu ce sarcini se confrunta si sa fie capabil sa le faca.

Din partea a cincea a Lectiei zilnice de Cabala 8/16/2011 “Natiunea”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: