Abisul Dintre Intuneric Si Lumina

Exista patru etape sau faze in nivelul de legatura intre noi, cand ne construim vasul sufletului nostru comun (Kli), care sa fie corectat de Lumina. Doar atunci cand vom ajunge la ultima faza vom atinge toata profunzimea intregii creatii, de la inceput si pana la sfarsit si de la sfarsit, la inceput. Vom ajunge acolo, in functie de profunzimea legaturii intre suflete.

Posibilitatea de a atinge intreaga adancime a creatiei a fost descoperita ca urmare a ruperii sufletului comun. Anterior, inainte de rupere, am fost conectati; cu toate acestea nu a existat atingerea sau intelegerea si nici perceptia sensului creatiei. Numai dupa rupere a fost abis, s-a dezvaluit diferenta dintre parti ale realitatii, dintre suflete. Odata cu dezvaluirea abisului a fost prezenta posibilitatea de a ajunge la intelegerea conectarii si corectarea ei.

In loc de a avea o conexiune naturala activata de Lumina, cum era inainte de rupere, odata cu ruperea si dezvaluirea contradictiilor si a urii dintre noi, ni s-a creat baza pentru a realiza noi legaturi peste aceste revelatii si sa ne corectam peste ura dezvaluita.

Prin conectarea tuturor sufletelor ni se dezvaluie cinci etape de Aviut (taria dorintei) in legaturile dintre noi. Le corectam, si apoi acest Aviut se transforma in Zachut (puritate in dorinta).

Acest abis dintre intuneric si Lumina care devine revelat in conexiunea dintre noi este numit atingerea lumii spirituale, Creatorul sau gandul creatiei. Aici vom ajunge la autoimplinire.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed