Abordarea corecta a fiecarei probleme din viata

O persoana care avanseaza spiritual trebuie sa inteleaga ca toate problemele cu care se confrunta pe calea spirituala vin de Sus. Problemele ne sunt date pe diferite nivele si pot fi de diferite tipuri. Asta depinde de specificul  sufletului si de incercarile prin care trebuie sa treaca pentru a obtine corectarea.

Nu ar trebui sa analizam de ce primim anumite probleme specifice.  Nu vom fi capabili niciodata sa le intelegem, decat doar, fiind la nivelul lor. Trebuie sa urcam peste ele, ca si  cum nu le-am da atentie si sa ne gandim doar la scopul spiritual. Pe calea spre scop, trebuie uneori sa trecem un rau, uneori o fisura intr-un deal, alteori un abis si uneori un ciclon. Trecand peste obstacole de dragul de-a atinge scopul, le transformam in ajutoare si cladim scopul exact in afara lor!

Niciun obstacol nu apare din intamplare. Ele sunt totdeauna determinate de calitatea sufletului aceluia. Sufletul este spart si spartura determina tipul problemelor care devin revelate pentru ca noi sa le corectam. Daca aspirati spre scopul spiritual, in ciuda obstacolelor, atunci le corectati si ele se umplu de cunostinte, intelegere si corectare. Asa avanseaza o persoana. Insa calea este mereu pavata cu obstacole.

Asta va continua pana la sfarsitul corectiei. De aceea se numeste “calea corectarii”.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed