Acum Ori Niciodată

Imaginează-ți că ai venit la lecție și brațul te doare rău, te vei gândi despre durere tot timpul, desigur. Aceasta va interfera cu studiul și va provoca disconfort mare, nu veți ști cum să scapi de această durere și nu vei putea uita de ea.

Întrebarea este cum am putea să simțim aceeași durere cauzata de faptul că nu am ajuns încă la sfârșitul corecției, că nu am atins inca scopul nostru final? Nu vreau să aștept o singură zi! Dacă este atât de important pentru mine, ard de nerăbdare, ca un copil,  vreau sa obtin aceasta acum și imediat!

Problema este că nu imi doresc ceea ce ar trebui să imi doresc. Cum pot obține dorința corectă? Acesta este un motiv pentru o rugăciune.

Nu văd nici o grabă in a ma conecta cu prietenii si a ajunge la iubirea pentru ceilalti, în scopul de a atinge obiectivul spiritual. Sunt probleme peste probleme care mi-au creat obstacole, unul după altul. Dacă intr-adevar as fi vrut sa ating obiectivul, as iubi prietenii, pentru ca la urma urmei, acest obiectiv este de neatins fără iubirea pentru prieteni. Dar ideea este ca nu am nevoie de acest obiectiv: Vrea cineva sa dea? Și astfel nu am nevoie de prieteni și nu vreau să mă straduiesc pentru obiectivul de a oferi iubire altora. Totul pare foarte îndepărtat, în ceață și nerealist. Stau în fața cărții în timpul Lecției si ma gândesc: „Ce caut eu aici, totusi?”

Deci, ni se dă un instrument numit Tora, în care există forța care ne duce catre obiectiv. Pentru noi acesta este nivelul superior de la care forța numită Lumină vine si ne trage înainte. Aceasta este ceea ce trebuie să  gândim în timpul lecției, la fel cum gândim despre brațul care doare și dorim să il vindecam.

Nu contează ceea ce citesti în acest moment, trebuie să te gândeasti la „boala” ta si să visezi vindecarea. Dacă nu simti o deficientă, o lipsă a vindecării, cere ca aceasta să iti fie dată, conecteaza-te la prieteni, verifică ce dorinte au.

Din partea a 3a a Lectia zilnica de Cabala 9/24/12, Studiul celor zece Sefirot

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: