Adevarata Cauza A Ceea Ce Se Intampla Cu Noi

Kabalistii ne spun ca omul este parte integranta din natura si este total influentat de ea. Deci, in parametri lumii noastre, nu trebuie sa punem accentul pe actiunile exterioare ale oamenilor sau sa ii privim ca niste “cauze” deoarece toate actiunile lor in aceasta lume sunt de fapt efecte sau consecinte ale fortelor ce ne influenteaza vietile.

Singura independenta reala a unei persoane este gasita in ascensiunea spirituala, care apare o data cu obtinerea calitati de a darui si a iubirii. Asta insemna obtinerea asemanarii cu Creatorul, care este obtinuta prin metodologia Kabalistica a atragerii Fortei Superioare, denumita si “Lumina Inconjuratoare”. Cu alte cuvinte, nu avem puterea sa obtinem prin metode proprii, dar numai cu ajutorul Creatorului si a Luminii Lui.

Exemple istorice demonstreaza cum natura influenteaza o fiinta umana si societatea ca intreg prin modificarea mediului. De exemplu, in ultima era glaciara (era glaciara mica 1650 – 1720) cand, ca rezultat a diminuarii activitatii solare, toata Europa a fost “ocupata” de gheata, au aparut mai multe revolutii si rascoale. Acest fenomen a avut loc simultan in mai multe parti ale lumii. Totusi, adevarul este ca numai dorinta oamenilor de a se perfectiona este capabila de a genera un raspuns atat de puternic din partea naturii la nivel fizic, pamantesc, astfel creand conditii adecvate pentru a continua dezvoltarea personala si sociala.

Prin urmare, numai progresul interior si diseminarea Kabalei (metoda corectarii) este capabila sa determine societatea sa realizeze nu numai ca perfectionarea lumeasca nu functioneaza, ci adevarata perfectionare devine posibila numai implicand fortele naturi – Creatorul si Lumina Lui Inconjuratoare.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: