Adevarul va incepe deodata sa se reveleze de la sine

Intrebare: Cum isi poate clarifica o persoana propriul scop atunci cand studiaza?

Raspuns: Atunci cand o persoana nu este conectata cu un profesor, nu se poate face nimic. Persoana se va invarti in cerc si nu va dobandi nimic. Asta se intampla de la o generatie la alta. Intotdeauna au fost necesari multi ani in care profesorului sa ii fie ascultate vorbele.

Insa, timpul se contracta astazi, si vedem cum in jurul nostru au loc schimbari cu o viteza care creste constant. La fel se intampla si cu  Cabala. O persoana care nu stie nimic despre asta poate deveni acum conectat cu inima si cu sufletul cu metoda corectiei intr-o luna sau doua. Cateva luni mai tarziu, persoana poate fi aruncata dintr-o stare proasta in una buna si inapoi.

Totusi, indiferent de acest lucru, metoda corectiei trebuie sa fie revelata, si oricine a revelat-o pentru sine doreste sa o reveleze pentru intreaga lume. Usurinta intelegerii si exprimarii metodei depinde de marimea masei de oameni care o studiaza.

Ei vor simti deodata din interior ca lucrurile sunt exact cum explica Cabala. Ceea ce alta data cerea un efort semnificativ si gandire intensa din partea unei persoane pana cand aceasta sa ajunga sa isi creeze o anumita imagine, acum se intampla de la sine.

Este similar cu felul in care vedem cum stapanesc tinerele generatii tehnologia moderna. De exemplu, chiar fiind un profesionist in tehnologie, am inca dificultati in stapanirea computerelor noi si a caracteristicilor telefonului. Fac asta de nevoie, insa nu ma intereseaza pentru ca eu apartin vechii generatii. Trebuie sa gandesc intens si sa studiez manualul pentru a-l folosi, in timp ce un copil mic poate lua telefonul, sa apese butonul, si sa sune. El este nascut pregatit sa se joace cu aceste jucarii..

Ei sunt reincarnari noi ale sufletelor, o revelare a unei noi dorinte care include inregistrarile experientelor din toate vietile trecute (Reshimot). Felul in care functioneaza lucrurile este foarte clar pentru ei. Am vazut de atatea ori cum tinerii nici macar nu citesc manualul pentru a sti cum sa foloseasca anumite instrumente. Apasa niste butoane si invata cum functioneaza lucrurile.

Este nevoie ca metoda Cabalei sa inceapa sa fie perceputa in acceasi simpla maniera. Chiar daca a fi spiritual pare a fi ceva separat de viata corporala, acest lucru va fi revelat. De indata de incepe sa se raspandeasca in mase, toti vor intelege ca asa stau lucrurile in mod natural.

Ei vor intelege ca daca raul egoismului este in noi, nu ne va lasa sa traim. Atunci, trebuie sa ne folosim de puterea bunatatii, si daca ne vom juca cu aceasta, o vom dobandi.

Astazi, oamenii protesteaza in strada impotriva vietii rele, deci hai sa cream un mediu bun pentru ei acolo. Ar trebui sa folosim aceasta dorinta de a exista si a trai intr-o societate noua, mult mai conectata si unificata, si oamenii vor incepe sa atraga Lumina care Reformeaza. Daca le dam si cateva materiale Cabaliste, totul va deveni in mod natural revelat lor.
Din partea 1 Lectia Zlnica de Cabala 8/11/2011, Scrierile lui Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed