Am primit sansa sa ne ridicam

Libertatea alegerii consta doar in a intari mediul in asa fel incat sa ii influenteze pe toti. Nu putem schimba nimic altceva in toata existenta noastra.

Ai intrat in holul Conventiei si ai simtit o tensiune puternica. Asta pentru ca dorinta comuna care a fost acolo te-a influentat. Toata lumea a ars de o dorinta enorma de a atinge ceea ce ne-ar putea indreptati sa facem o legatura, si asta te-a afectat si pe tine.

Deci, de ce nu poti sa iti organizezi mediul ca sa te influenteze in acelasi fel acum? Exista multe mii de participanti care sunt alaturi de noi la lectia zilnica, deci, de ce nu suntem in masura sa ne influentam unul pe celalalt?

Avem aceeasi conectare, si suntem pe acelasi teren. Conteaza atat de mult ca nu suntem in acelasi hol, in acelasi spatiu fizic?  Este singura problema? De ce ne lipseste bucuria si fericirea enorma?

Pur si simplu ne lipseste pregatirea. Cateva luni inainte de Conventie, toti am asteptat aceasta zi cu speranta, teama, trepidatii si griji. Am citit si am auzit despre ea, am memorat cantece speciale. Toti ne-am pregatit pentru acest eveniment.

Este nevoie de o enorma cantitate de bani, timp si efort fizic. Desigur, cand toate aceste sunt adunate intr-un singur loc si explodeaza in acelasi timp, conduce la un rezultat imprevizibil. Toti care au fost acolo la fel ca cei care au urmarit din spatele ecranului au primit aceasta impresie puternica. De ce nu putem continua in acelasi fel?

Am ajuns la acest grad, la acesta elevare a spiritului, prin munca noastra comuna de jos (Itaruta de Letata, trezirea de jos), iar acum este a noastra. Am cumparat-o. Atunci de ce nu putem sa o mentinem?

Trebuie sa ne amintim ca am pastrat aceasta legatura dupa Conventie pentru ca “el este elevat si nu coborat in spiritualitate”. Tot ce am obtinut este acum al meu, dar acum sunt incercat cu o noua, necorectata dorinta care impiedica orice s-a intamplat anterior pentru ca demonstreaza o noua inaltime spre care trebuie sa ma ridic. Trebuie sa vad acest nou munte ca un mijloc de a urca.

Deci haideti sa intelegem ce s-a intamplat. Nu am cazut, am intalnit o oportunitate de a urca. Apoi, vom vedea un scop clar in fata noastra, si iar noi va trebui doar sa ne unim puterile. De fapt, aceasta este singura actiune care ne ajuta sa urcam, doar prin uniunea noastra.

Ne unim chiar mai puternic in grup, si asta inseamna ca urcam. Lumina ma ridica, eu personal nu trebuie sa fac nimic. Trebuie doar sa ma conectez cu ceilalti mai puternic ca niciodata. Apoi, Lumina ma va ridica la o noua inaltime, la un nou grad.

Din partea a 4a a  Lectiei zilnice de Cabala  11/23/10, “Corp si suflet”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed