Baia de Lumina

In timpul conventiei  o persoana trece prin stari diferite. Schimbari de dispozitie, tot felul de ganduri ii trec prin cap, unele „pentru“, unele „impotriva“. Dar incercam sa explicam incepatorilor ca totul este munca interioara care ne dezvolta foarte repede. Aceasta putere de discernamant ne salveaza ani din viata de suferinta inutila.

Prin ceea ce treci in aceste 3 zile de conventie este mai mult decat ai experimentat in intreaga ta viata, si toate pregatirile pentru vasul interior spiritual prin puterea Luminii atrasa de noi printr-o asa masa mare de oameni. Asta pentru ca  Creatorul este prezent “in interiorul natiunilor”. Unitatea consta in Lumina si acea Lumina actioneaza asupra noastra!

Unii inteleg asta mai mult, altii mai putin, totusi fiecare este influentat de Lumina corespunzator cu nivelul la care se afla. Nu exista nici un risc in asta. O persoana isi cerceteaza starea si este foarte benefic. O vom discuta aici.

Puteti sa invitati pe oricine. O persoana se va simti absolut libera la Conventie. Intotdeauna va avea oportunitatea sa iasa afara, sa stea jos, sa vorbeasca cu ceilalti (vor fi standuri pentru ceai, cafea, prajituri) si apoi sa se reintoarca la holul conventiei sau chiar sa mearga acasa si sa se intoarca a doua zi.

O persoana vine in contact cu munca sa interioara , si ii lasa o amprenta. Nu poti sa il presezi, doar sa ii dai sansa sa vina in contact cu Lumina, cu spiritualitatea.

Nu-ti fie teama, calculul este facut de Sus pentru toata lumea, si de cata forta are cineva nevoie  sa primeasca de la masa umana ca sa avanseze. Nu poate avea efecte secundare.
Din partea a 4a a Lectia zilnica de Cabala10/18/10,” Invatarea Cabalei si a esentei ei „

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: