Biletul catre Lumea Infinitului

Locuim in singura realitate care exista, Lumea Infinitului, dar suntem fara cunostinta in ea si nu realizam unde suntem. Pentru ajunge sa percepem aceasta singura realitate, in loc de a ramane  in necunostinta de cauza, trebuie sa depunem efort ca un copil care se maturizeaza sau o persoana care isi revine la cunostinta.

Care sunt conditiile necesare pentru a simti aceasta realitate? Ele sunt: iesirea in afara sinelui in unitate, garantie reciproca si iubire. In ciuda egoismului nostru, care nu ne permite sa indeplinim aceste conditiii in mod individual, trebuie sa le implinim impreuna. Ca rezultat ne vom gasi in sistemul corectat, Lumea Infinitului.

Bineinteles, uram sa lucram impotriva egoismului, dar trebuie sa facem un efort sa completam aceasta munca, precum copiii care joaca un joc. Joaca inseamna ca il imit pe Cel de Sus, ca si cum deja am calitatile Lui. Facand eforturi sa le obtin, asta se numeste joaca. Aduce fortele ascunse la lumina si astfel progresez. Aspir la un grad mai inalt si efortul meu atrage asupra mea Lumina care Reformeaza, astfel incat devin echivalent cu gradul sursei sale.

Din Paragraful saptamanal din Torah, 13.08.10, Shoftim

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: